making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

21. Maijs 2018|11:52
krishjaanis2
Kāpēc tu visu laiku konkrētu problēmu padari par kaut ko personisku un runā par mani? Vai nu ņerksti par tēmu, vai atpisies. Ne tu ko zini par manu ģimeni, vecākiem, ne par turības līmeni, neko. Par šādām piebildēm tev vajadzētu iet nokaunēties, lai gan var redzēt zināmu skaudību - laikam saproti, ka līdz manam gudrības līmenim diez ko nevari pavilkt, tāpēc jāmēģina uzlēkt augstāk par savu pakaļu. Tas tāds nīgru un skaudīgu cilvēku sarūgtinājuma kompensēšanas mehānisms.

Nevienā vietā neviens nav apgalvojis, ka turīgākiem vecākiem ir gudrāki vai labāki bērni, ko tu pīpē un čīksti?

Latvija ir, iespējams, viena no egalitārākajām valstīm Eiropā: absolūti lielākajai daļai iedzīvotāju vidējie mēneša ienākumi ir no 500-800 eur. Kur nu vēl vienlīdzīgāk??

Nē, tas, ka Latvijā vairumā studiju jomu jebkurš var zemo prasību dēļ mierīgi izbraukt cauri liecina tikai un vienīgi par valsts finansētas, uz tirgu orientētas egalitārās izglītības neefektivitāti. Un te nav pat vajadzīgi tikai LV dati, pietiks ar jebkuru standarta Eiropas "labklājības valsti".

Ja tiešām būtu tā, ka turīgākajiem būtu lielākas iespējas tikt pie kvalitatīvas izglītības - kas nav teikts, jo šobrīd atsevišķās nozarēs es neredzu atšķirību starp izglītības līmeni Kembridžā vai LU (tāpat kā pie kvalitatīvākas medicīniskas aprūpes utml) - kas tur slikts? Ja ir nauda, cilvēks dabiski to naudu grib tērēt labākām un kvalitatīvākām lietām. Tev skauž, ka turīgākie, piemēram, iepērkas Stokmanā, Sky vai MC2, nevis Supernetto vai Maksimā? (lai gan nedrīkst ASV jaukt ar LV pat veikalu ziņā).
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..