making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

21. Maijs 2018|08:26
krishjaanis2
Neviens tev neliek strādāt kompānijā virsstundas, lai "kaut kāds CEO" (starp citu, persona, kas vai nu izveidoja vai pārvalda doto kompāniju, kas nebūt nav tas vieglākais uzdevums augstas konkurences apstākļos, un savā uzņēmumā ar savu kapitālu, bez šaubām, vadītājs vai īpašnieks var darīt, ko un kā vēlas) paceltu savu algu, ja reiz tev tas šķiet netaisni, nepelnīti un nevienlīdzīgi. Tur jau tā brīvības sāls, sevišķi ASV apstākļos, ka tu mierīgi vari pacelt savu galvu un iet tālāk.
Vorens Bafets, gugle, amazonē un citi supermiljardieri var sašust, cik uziet par savu "nepelnīto bagātību", tas nav nekas vairāk kā "embarassment of the riches" un tikuma signalēšana, jo nekas bafetiem netraucē taisīt savus fondus un organizācijas strādājošo un vidusškiras stāvokļa uzlabošanai, ja reiz viņiem tas šķiet tik svarīgi.

Joprojām nesaprotu, no cik procentiem tad īsti sākas "perversa" situācija un kāpēc vispār tā ir perversa. Šeit un rakstā, piemēram, ir sašutums par izglītību - bet tajās supposedly "elitārajās" universitātēs curriculums pārsvarā sastāv no sūda, nevis no labas izglītības klasiskā nozīmē, proti, strādnieks, nēģeris, Vidusamerikas baltais neko nezaudē, iztiekot bez tās izglītības.
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..