making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

12. Apr 2018|00:43
krishjaanis2
Protams, ka mīlīgi, jo no liberālajām elitēm - kuru blumbergizētos viedokļus tu reciklē savās slejās - pēdējos gados, ja ne desmitgadēs nāk tikai un vienīgi smug augstprātība un svētas neaizskarāmības ugunsmūris. Ir tikai vēlams veselīgas paškritikas un burbuļu caurduršanas vārdā šiem pasaules varenajiem dažbrīd atgādināt mūsu, prastās tautas, tumsonīgo ļautiņu viedokli.

Nu re, iekriti, tu, pirmkārt, visus vēžus ieliec vienā kulītē ("jūsu puses skatījums", cik saprotu, labējie), un, otrkārt, automātiski nezkāpēc pieņem, un, otrkārt, joprojām neskaidras kauzalitātes vai loģisko piruešu dēļ pieņem, ja, ja cilvēkas dzīvo, vadās un spriež pēc stingrākiem patiesības apziņas kritērijiem, tad viņš uzreiz ir naidpilnāks. Joprojām nevar saprast, kur Eiropas institūciju erozijā vai ar imigrāciju saistīto problēmu kritikā būtu redzams kāds automātisks naids, cilvēknīšana utt. Man, piemēram, tieši šķiet, ka Eiropas konservatīvos vada mīlestība (nevis naids) pret noteiktām lietām, vērtībām, cilvēkiem, idejām un sabiedriskās organizācijas/kopības formām. Ja sašutums vai dusmas par politiķu vai noteiktas ideoloģijas nesēju kaitnieciskumu vai nekompetenci tev ir kaut kas tik sāpinošs, naidpilns, paštaisns - tad ir dīvaini. Katrā ziņā tikpat paštaisni, kā tavs komentārs. Es vispār nesaprotu apsūdzības paštaisnumā - jebkura šāda apsūdzība ir bezmaz implicīti paštaisna, kā to arī rāda tavs komentārs.

Kuri "mēs" ir tie antievanģelizētāji? Tu domā tos 70+ procentus, kuri balsoja par labējām partijām Ungārijā? Vai tos 50+ procentus, kuri Itālijā balsoja par antiestablišmenta partijām? Vai tomēr tos 70+ procentus iedzīvotāju, kuri satraucas par imigrācijas sekām un islāma klātbūtni pat tādās dramatiskās vietās kā Vācija un Zviedrija? Vai šo visu cilvēku, tai skaitā mūsu uzskati, tiešām ir, citējot apgaismotās liberālās elites pārstāvi, "urķēšanās pa sapuvušu ābolu maisu"?
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..