making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

26. Sep 2017|20:29
krishjaanis2
Nu, kristietība kā reizi ir tā labā augsne, no kuras savulaik ir izauguši heba nu tie daži skaistie stādiņi, ko ignorancē un čerijpikošanā tu piefantazē, bet gan literally viss skaistais dārzs, kas saucas Rietumu civilizācija un vērtības. Un rietumiem šobrīd iet švaki, jo tie ir aizmirsuši augsni, no kuras tas viss ir izaudzis.

"Kad sapulcējās liels ļaužu pūlis un daudzu pilsētu ļaudis sanāca pie viņa, viņš runāja līdzībā: “Sējējs izgāja sēt sēklu. Viņam sējot, cita krita ceļmalā un tika samīta, un debesu putni to apēda; cita krita klintainē un uzdīgusi novīta, jo tai nebija valgmes; cita krita starp ērkšķiem, un ērkšķi, reizē augdami, to nomāca; cita krita labā zemē, tā uzdīga un nesa simtkārtīgus augļus.” To pateicis, viņš sauca: “Kam ausis dzirdēt, tas lai dzird.”

Un pēc tavas loģikas sanāk, ka žīdi vispār ir pēdējie tumsoņi. Bet tieši žīdi - kam tomēr nav Kristus un Jaunā derība - balstoties tīri vecās derības pasaulē, brīžiem atstāj iespaidu, ka ir izcilāki par kristiešiem. Vairāk informētības, lūdzu, pasaule hav radusies vakar.

saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..