making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

16. Jan 2017|16:10
krishjaanis
Dīvains ieraksts, te bija tik daudz pašpretrunu un loģikas brīnumu, ka jāpatrollē.

Piemēram, ar pirmo konsekventi, jau gadu desmitiem, nodarbojas kreisie aktīvisti (vārdi, sabiedrības šķelšana, raganu medības, ja nemaldos, Trampa ievēlēšana tieši bija redikāla reakcija pret Obamas laika raganu medībām visos sabiedrības līmeņos). Bet kāpēc lai viņi obligāti būtu saistīti ar kādām ārvalstu lielvarām, grūti saprast. Tālāk tu uzskaiti, ar ko nodarbotos hipotētiskais trollis, ne brīdi nemēģinot iedziļināties tajā, ko raksti, nedz troļļa pozīcijā, nedz iedomāties, ka varbūt šis cilvēks netrollē, nedarbojas kādas lielvaras paspārnē, bet tiešām tā domā un uzskata, ka tas ir labākais iespējamais risinājums noteiktai kopienai, nācijai, valstij.

Kaut vai pats pirmais punkts - tu automātiski pieņem, ka valsti stiprinošas savienības tiešām ir valsti stiprinošas savienības. Un ja kāds esošās status quo savienības, to lietderību un spējas apstrīd, tātad tas ir apmaksāts ārvalstu aģents-trollis.

Vai uzreiz nākošais - mūžīgais iegants "ko ienaidnieks padomās, mēs tā nedrīkstam darīt, lai provocētu". Padomā divreiz - igauņi gan pārvietoja Aļošu, gan 90to gadu sākumā tika galā ar čekistiem valdībā.
"Mēs nedrīkstam pārvietot ASV vēstniecību uz Jeruzālemi, jo tā provocēsim palestīniešus un arābus, izraisot casus belli". Sūds arguments. Līdz ar to tu pašu LV eksistences faktu vari norakstīt uz "provokāciju" un "pamudinājumu uz intervenci" ("ukraiņi paši uzprasījās!"), tas bija ārkārtīgi provokatīvi un fašistiski iestāties par valsts neatkarības atjaunošanu trešās atmodas laikā, bija ļoti provokatīvi pasludināt neatkarīgu valsti 1918tajā - jā, tas izsauca "intervenci", bet mēs uzvarējām.

Vai, piemēram, visu ekonomiku un projektus, un iniciatīvās balstīt uz atkarību no ES finansējuma. Šeit man pat nav ko piebilst, jebkuram ir redzams, cik tas ir stulbi.

Tālāk tu krīti vēl zemāk. Viensētu un reģionālistiskas, decentralizētas pārvaldes un ekonomikas struktūras popularizēšanu tu vienādo "pilsētu inteliģences ietekmes samazināšanu" un regresu ekonomikā (wtf) - lai gan dogma par nepārtrauktu ekonomisko izaugsmi (gdp growth, kam turklāt jābūt sasietam ar augošu dempgrāfu, hence, imigrantu un lētā darbaspēka masveida piesaiste un injicēšana ekonomikā).

Man tev ir tikai viens jautājums - kur un pa kuru laiku tu zaudēji veselo saprātu? Kāpēc tu ne brīdi neizvērtē savus priekšpieņēmumus? Kāpēc tik daudz bēdīgu slideno nogāžu un loģisko pārlēcienu? Par daudz guardian asinsritē?
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..