making sense - Komentāri [ieraksti | vēsture | ko es lasu | par mani]
gedymin

[   par mani   ]
[   arhīvs   ]

2. Sep 2016|01:00
krishjaanis
Muļķības, kārtējā reize, kad "zinātne" kontradiktē neskaitāmus empīriskos novērojumus, case studies un konkrētus piemērus. Visilgāk, kā jau izsenis zināms, dzīvo salu japāņi un nomaļu Gruzijas kalnu iedzīvotāji.
Turklāt runa nemaz nav par kvantitatīvu dzīves ilgumu, bet gan par dzīves kvalitāti.
Un visas psihopātiskās ar varaskāri apsēstās ideoloģijas vienmēr ir gribējušas cilvēku ietilpināt pāris noteiktos kvadrātmetros.

Bet kāda jēga ar jums, tehnokrātiem, par šo runāt. Pasaule, seviški pilsētas, ir pārapdzīvotas, urbānajā vidē viss strauji tuvojas sociālai implozijai, kā tas jau neskaitāmas reizes ir noticis civilizāciju vēsturē. Mums būtu jāpriecājas, ka LV ir tik daudz telpas uz vienu cilvēku, ka LV tas cipars iet uz leju (līdz vienā brīdī neizbēgami stbilizēsies), nevis iet uz augšu. Ja ņem Nīderlandi vai Beļģiju - tā ir katastrofa. Once again, redzam, ka pilsētnieks nekad nesapratīs, ko nozīmē dzīve laukos, pārāks liels subjektīvais fons, kas traucē saskatīt lietas.

Turklāt tu nesaproti pašu fundamentālāko lauku dzīves premisu - viņam n e k u r nav jādodas un nekas nav jāpieved pie viņa. Runa ir par self-sufficiency, kas ar mūsdienu tehnoloģiskajām iespējām un neskaitāmu iepriekšējo paaudžu skillu bekgraundu ir tuvāk nekā jebkad agrāk.
saite Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..