(no subject)

« previous entry | next entry »
Aug. 18th, 2015 | 01:28 pm

Dažos jautājumos mans viedoklis un uzskati ir ļoti divejādi. Piemēram, pati būdama veloderaste, brīžam esmu reāli dusmīga uz veloderastiem (kad viņi brauc man virsū, piemēram). Un, būdama gājēja, gadās arī dusmoties uz gājējiem.

Bet! Kad esmu velosipēdiste uz VEF tilta ietves (velosipēdisti taču man var piekrist, ka tur pa braucamo daļu braukt ar velo nav diez ko prātīgi) un kaut kāda pusmūža resna krievu kaza (gājēja) mani klaji ignorē - uz vairākkārt dzindzinātu zvaniņu nereaģē (nav tā, ka latviski kaut ko viņai teiktu, lai būtu attaisnojums, ka nesaprata, bet tas ir dzin-dzin - kas tur ko nesaprast? vienīgi, ja esi kurls, ok), garām nelaiž, speciāli apstājas ietves vidū, pie tam - ir kopā ar savu tikpat neaptēsto pusaugu meitu, kura uzvarošu skatu lūr uz mani aptuveni, redz, kā mana varonīgā māte tevi ignorē... Nu, atvainojiet, šādos brīžos mani nervi netur, un es arī pasaku kaut ko no sērijas "Kas pie velna?" Un uzminiet, kas notiek tālāk. Šī dāma iesper man pa aizmugurējo ratu, piedraud ar paceltu dūri un vēl pasaka: "Te ir ietve, brauc pa ceļu, dura, ja nē, dabūsi pa seju". Šī ir visu iespēju zeme, mēs esam vareni.

apskatīt | nu, nu - you tell me | Add to Memories


Comments {17}

Gerda

(no subject)

from: [info]gc
date: Aug. 18th, 2015 - 04:55 pm
apskatīt

Es netaisos tagad analizēt iespējas un varbūtības. Vakar bija šāda situācija, nebija patīkama, nevēlētos, lai tā notiek vēl kādreiz, izteicu savu viedokli, miers.

Novēlu visiem braukt prātīgi, neuzrauties uz idiņiem un būt draudzīgiem.

atbildēt? | Parent