čīkstuļa pieraksti

gardenia

mizantrops, bet patiesībā nemaz ne.
antropologs, bet vēl īsti ne.
nekas vēl īsti ne. es vēl mācos.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
lai gan man viņa pat īpašo nepatīk... madonna vakar nodziedāja izcili. bet man laikam tas pats braukšanas process vairāk par to lēdiju patika, tas bij super. lai nu kā, dzimšanas diena iesākās ar blīkšķi.
  • šodien nācās dzirdēt tik daudz kritikas par madonnas koncertu...
    un nedaudz saņēmu šoka šalti par to, ka madonna gandriiz visu dziedājusi zem fonogrammas...
    • bija fonogramma, jā, bet ne gandrīz visu koncertu. fonogramma (vai arī dziedāja bekvokāls) bija brīžos, kad šī pati ārdijās pa skatuvi un reāli padziedāt nevarēja. es arī no sākuma par to šķendējos (un vēl par to, ka viņa tēloja absolūto rokstāru, zinot aptuveni 3 akordus uz ģitāras), bet tad kaut kā sapratu, ka tas taču ir priekšnesums. tas ir krāsains, gaismots šovs, kur jālēkā līdzi un jāpriecājas par to, kas notiek uz skatuves. bija kvalitatīvi, manuprāt. kā jau teicu, par madonnu nefanoju un šis bija viens no retajiem popa koncertiem, ko apmeklēju, tāpēc varbūt nezinu, kā popzvaigznei uz skatuves jāizdarās. jo es rēķinājos ar to, ka, ja ir šovs, tad mūzika paliek 2. plānā. bet brīžos, kad viņa tiešām dziedāja (piem. dziesmu no filmas Evita), mūzika atnāca atpakaļ 1. plānā un bija skaisti :)
      • es pagājšgad biju nedaudz sarūgtināta par to, ka Avrilas koncertas mani sajūsmināja daudz mazāk nekā Prāta Vētras, lai gan izmaksāja 5x dārgāk...


        bet ja Kristīna Agilera tomēr izdomās apciemot Latviju, būšu klāt kā nagla :)
      • fonogrammas ir fonogramma, lai arī kāda viņa zvaigzne, man tiešām vilšanās pa pilnu līniju, man likās ka tā mūzikā darās slāvu pusē... (:
Powered by Sviesta Ciba