Uzšķērd sevi. Aizšuj sevi ciet.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Manam naudas maciņam visbīstamākie ir grāmatu un mākslinieku un kancelejas stafa veikali. Vienvārdiņsakot, ībejs ir viena briesmīga vieta. Tur TĀDUS skulptūrveidojamos rīkus sameklēju, ka nu, ja 10(vai 9) nenoraušu Skulptūrā, tad varēšu vismaz izveidot sārtu, kurā apglabāt savu tēlnieka ģēniju. Bet vispār lielākās šausmas ir akvareļkrāsas(, jo nopietni apsveru iespēju pievērsties glezniecībai. Kaut vai tīri kā blakus lietu savai profesijai.). Nu, pasakiet, kā 12 krāsu komplekts var maksāt 95 mārciņas? Nu, ir tās vienas no labākajām krāsu firmām, bet srsly man tas pietiktu kādām 3-4 A2 pindzelējumiem. Eh. Būs vien jāpaliek pie krievu ražotajām krāsām. Tur vismaz 24 krāsu komplektiņš iekļaujas 14 Ls robežās.
Bet vispār. Stāsts ir par to, ka man šodien ir ļoti garlaicīgi. Tad, nu, izklaidējos kā māku. Skolā Transporta lekcijas laikā mēģināju noskaidrot, vai Nīče ir bijis gejs vai nē. Galu galā Līga teica, ka nav jau svarīgi. Nav viņš dabūjams tā vai tā. Heh.
  • Eh? Nīče kaut kā pēdējā laikā visai populārs palicis - vēl vakar ar bijušo kursabiedri-slash-kristieti sarakstījos no tēmas "tu man stāsti, cik Dievs mani ļoti mīl, bet es tev pasūtīšu Nīčes citātus".
    • Aizvakar izvilku no grāmatplaukta "Tā runāja Zaratustra". Un tur ievadrakstā bija citētas viņa vēstules par Vāgneru. Nu, pārāk jau jūsmīgi viņš par viņu izsakās. Lai gan Vāgners ir Vāgners, t.i. izcils. Bet, jā. Nīče ir noformulējis daudzas prātīgas domas. Tas nekas, ka gadus 150 atpakaļ.
Powered by Sviesta Ciba