Uzšķērd sevi. Aizšuj sevi ciet.

Komentāri

The i-X Factor

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu, tad tā. At last esam tikuši līdz tiešraides šovu 12niekam. (Lai gan ar veiklām rociņām un peles klikšķināšanu neoficiālie rezultāti bija zināmi jau pirms 2 nedēļām.)
Es saprotu, tas, ka Šerila ir uzvarējusi 2 gadus pēc kārtas, kaut ko nozīmē, bet kā var palaist uz "live showiem" abas meitenes(Šēra un Keitija; Plus vēl tā pinkšķēšana un puņķošanās. Grr.), kas iekš Judges Houses nolaiž pamatīgus lētos? Srsly. Meiteņu kategorija šogad bija visai spēcīga. Bet tā jau ir - mūsdienu popmūzikas pasaulē ir pilns ar talent-less pīpliem.
Kopumā ņemot, ja pagājušajā sezonā visspēcīgākās kategorijas bija meitenes un 25+, tad šogad tās noteikti ir grupas un puikas. Piemēram, F.D.Y. ir neslikti, bet varbūt man viņi patīk tāpēc, ka manā pleilistē Madcon - Beggin jau kādu pusgadu ir iekarojis neaizstājamu vietu. Un arī šitajā puikiņā kaut kas ir. Ak, jā, protams, mans favorītu favorīts ir šis vīrietītis. Un it's all about his voice.

Un reku' saldajā ēdienā - kosmētiskais briesmonis - Chloe Mafia. Un, ja palasa britu dzelteno presi, tad šo meiteni pamatīgi tur izķidā. Vot.
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba