Uzšķērd sevi. Aizšuj sevi ciet.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Just read about it...Oh no! What a cruel cruel world we live in! All the good ones get taken! Why why oh why?! Why Jamaine, No no not Jemaine! What's this world coming to?!!! Yeah, Doug this is terrible!!! Terrible!!! Oh my god!!!
evilspacealien
  • How peculiar.
  • P.S. Seksīgās mat. privātskolotājas ideju esi atmetusi? Sapratu, ka man tiešām vajag : (. Maksāšu naudā vai graudā.
    • Tā jau varētu, bet šogad matemātikas eksāmens būs savādāks nekā iepriekš. Vienu paraugu esmu redzējusi un, godīgi sakot, man - cilvēkam, kam matemātika liekas tīrais sīkums, negribētos tagad tādu likt.
      Un vēl es nezinu, kā man ar laikiem, jo skolas sākumā nekas diži nebija jādara, bet tagad visu brīvo laiku atvēlu gulēšanai. :/ Lai gan... vispār varētu tā, ka šo semestri es tev pamācu un tad nākamo ņemt kādus nebūt RTU vai LU sagatavošanas kursus, kur apstāsta par jaunajiem noteikumiem un tā.. Hmm.
      • Pizģec, vēl hārdkõra eksāmena trūka! Ak, jel.

        Bet vismaz kaut cik pamācīties jebkurā gadījumā vajag. Līdz semestra beigām un visādiem brīvlaikiem nav vairs ilgi... Un mani jau arī ar darbiem apkrāvuši.

        Karoče, padomā par to un dod ziņu, kad būsi kaut ko izdomājusi, es vēl neskrienu ne pie viena, jo gluži vnk laika NAV ar visu skolu+dāņu valodu.
Powered by Sviesta Ciba