Uzšķērd sevi. Aizšuj sevi ciet.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu, tik tiešām. Katru reizi, kad aiztešos to gabalu līdz tualetei, parasti viss ir aizņemts, un tie cilvēki tur sēž visas desmit minūtes, kamēr man ir pacietība gaidīt. Tādās reizēs tā vien gribas ar permanento marķieri uz spoguli uzrakstīt "Jūs tur taisaties pārziemot, vai?!?".
  • Iespējams, ka šādā veidā Visums izrāda savu nepatiku pret tajā mītošajiem cilvēkiem, heh.
    • Tu domā - mani?
      • Jā. Un tos, kuri, līdzīgi tev, ir cietuši šādās situācijās, mani ieskaitot.
        • Nezinu nevienu iemeslu, kāpēc es Visumam varētu nepatikt. Šitik piemīlīgs un feins radījums kā es. :]
          • Visums ir bezgala riebīgs. Padomā tikai, arī es Viņam nepatīku. Es. Un tu. Mēs, atstumtie. Visumam nez kāpēc parasti patīk tikai pēdējie deģenerāti un kretīni.
            • Diez no kā tu to secini?
              • Kaut vai no tā, ka gandrīz visiem tiem, ar kuriem es saskaros ikdienā, reallife apstākļos, veicas labāk, nekā man. :>
                • Nu, bet varbūt tā ir tikai no tava redzes leņķa? Varbūt tie cilvēki domā, ka tev veicas labāk. Mēs jau nekad tā īsti nezinam, kas darās citu prātos.
                  Vai arī. Varbūt viņiem veicas pat sliktāk, tik neņem to tik ļoti pie sirds. Who knows..
                  • Protams, es esmu bezgala subjektīvs. Turklāt mans redzes leņķis pēdējā laikā cieš no pamatīgas aberācijas, pateicoties faktiski nemitīgajām galvassāpēm. Kas arī varbūt dod savu ieguldījumu šī viedokļa radīšanā. Žēlojiet mani, ak jel, žēlojiet! Tas tik un tā ir zināms by default, ka nevienam visā eksistencē nevar klāties draņķīgāk par mani.
                    • No nevajadzīgu pārgudru terminu lietošanas nav brīnums, ka galva sāp. Varbūt ierij kādu Ibumetin tabletīti? Man parasti tad pāriet, lai gan cenšos izvairīties no dajebkādas zāļu lietošanas. Un žēlojoties ar' no galvassāpēm netiksi vaļā. Problēma jārisina pašā tās saknē. Un tad tiec galā ar tās sekām. Tā lūk.
                      • Nu, ja man būtu teikšana, Ibumetin izgudrotājam ellē tiktu piespriesta nežēlīga, nepārejoša migrēna, ļaujot izlīdzēties tikai ar šīm zālēm. Nepalīdz man, nepalīdz. Ne pret galvassāpēm. Un es jau nežēlojos. Salīdzinot ar to, ko no manis dabū dzirdēt mani silti mīļotie līdzcilvēki, tu vēl neesi dzirdējusi neko. Un nedzirdēsi arī. Viņi to vismaz ir pelnījuši, nelieši tādi. ;>
                        Laikam būs beidzot jādodas uz aptieku pēc kāda krietni niknāka pretsāpju līdzekļa. Kad būšu sevi uz to piespiedis. Nebūt neesmu mazohists, taču papildus kustības manas galvassāpes tikai pastiprina, tāpēc pašreiz izvēlos ciest sēdošā pozā.
                        Un, starp citu, arī no pārgudrajiem terminiem manā izpildījumā tu vēl neko neesi dzirdējusi. :)
                        • Trīs 400os Ibumetin un sāpes vēlākais pēc stundas pāriet. Bet, protams, tā var būt arī pašsuģestija.
                          Un, starp citu, es neesmu teikusi, ka esmu dzirdējusi. Tu vienkārši esi no tiem cilvēkiem, kam kaut kas tāds sagādā perversu baudu.
Powered by Sviesta Ciba