· ***Akašas✽Ieraksti***


*****************************

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
✽ Prieks, ka ar katru gadu arvien vairāk youtubē var atrast brīvās enerģijas ģeneratora piemērus.
Esmu ieplānojusi izveidot mazu gaisa ventilatoru no kapara, kurš darbosies ar brīvās enerģijas palīdzību, izmantojot dabīgo magnētu jeb magnetītu.
S.B
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 7. Aprīlis 2016, 17:29, [info]pilnigigaram commented:
labprāt dzirdētu vairāk. Vai tu studē? un ja tā, tad ko?
Šorīt minos uz universitāti un domāju par elektromagnētiskajiem muskuļiem, tb, elektromagnēti kā iekšdedzes dzinēja degkamera. Pievadot strāvu izplešās, bet samainot polaritāti, tie saraujās.
Brīvā enerģija neeksistē, jo ir enerģijas nezūdamības likums. Prtams, magnēti ir sava veida ieslēgtā enerģija, par to esmu domājis jau vairākus gadus un youtubi esmu izracis totāli. Man vienīgi ir jautājums par magnetītu, kādēļ to, bet ne, piemēram neodīma magnētu? tie ir daudzu desmitu reižu stiprāki.
[User Picture]
On 7. Aprīlis 2016, 19:52, [info]gaia replied:
Nestudēju. Pēc vidusskolas neiestājos augstskolā, jo nezināju ko gribu studēt. Kā arī esmu bieži dzirdējusi no paziņām par
kokrētās programmas izvēles vilšanos, jo patiesais apmācības veids un informācija, kas ir sniegta šajās programmās nav
atbildusi reklamētajam un konkrētā cilvēka vajadzībām. Ahh.. Par augstskolas sistēmu man ar daudz kas sakāms =D
Bet neiedziļināšos, negribu, lai pēc garās rakstīšanas pirksti sāp no pārpūles.
Lielāko daļu zināšanas esmu ieguvusi pašmācības ceļā lasot grāmatas, izmantojot google tanti un protams youtube skolu. =)
Runājot par brīvo enerģiju. Vai tad šis nezūdamības likums tieši neapstiprina to, ka enerģija ir brīva? =)
Magnetītu izmantošu tāpēc, ka tieši šis konrētais akmens man ir aktuāls ezotērikas nolūkos. http://www.charmsoflight.com/magnetite-healing-properties.html
Vai esi pazīstams ar Edvarda Liedskalniņa darbiem? =)
[User Picture]
On 7. Aprīlis 2016, 20:36, [info]pilnigigaram replied:
Par augstskolām piekrītu, studēju produktu dizainu, bet tas aprobežojās ar drausmīgu jysk dizaina kvalitātes skapju rasēšanu.
Liedskalniņu zinu, bet tikai to viņa templi floridā. Kaut ko vairāk par citiem viņš zināja, vēl viņam bija kaut kāda grāmata(?) par šo te un vēl kaut ko, ne?
[User Picture]
On 7. Aprīlis 2016, 20:47, [info]gaia replied:
Nākotnē ir ieplānots izlasīt viņa grāmatas un kas zin varbūt sanāks atklāt, kā neitralizēt gravitāti, lai varētu levitēt virs zemes, sēžot uz plaša metāla diska. Tas varētu būt jautri =D Ticu ka nav neiespējamais, bet ir neatklātais.
[User Picture]
On 7. Aprīlis 2016, 21:17, [info]pilnigigaram replied:
gribi sēdēt uz metāla diska? Lūdzu. https://www.youtube.com/watch?v=txmKr69jGBk :) Tikai pakaļu neapdedzini
[User Picture]
On 7. Aprīlis 2016, 22:45, [info]gaia replied:
Ojjj. auchī... Priekš sēdēšanas neder....pakaļu žēl!!!
Bet picas uzsildīšanai gan! =) Ņam,ņam....
[User Picture]
On 7. Aprīlis 2016, 22:54, [info]pilnigigaram replied:
picai vajag sildīšanu arī no augšas :D
[User Picture]
On 7. Aprīlis 2016, 23:05, [info]gaia replied:
Nu tas ir tādā gadījumā, ja picu vajag uzcept, bet ja pica jau iepriekš ir bijusi uzcepta un vajag tikai tik daudz kā uzsildīt, tad jau der. Un var takš arī uzlikt pitiekoši dziļu metāla vāku virsū, lai siltums cirkulētu pa visu iekšieni. Vai tu saki, ka šis variants galīgi neder priekš picas?! Man jau liekas, ka der, atzīstu, ka nav tas labākais variants, bet ir tīri ok?! Vai tomēr mans variants neder? =)
[User Picture]
On 7. Aprīlis 2016, 23:15, [info]pilnigigaram replied:
der der :D, Tikai vākam jābūt nevadoša un nekūstoša meteriāla, jo savādāk sakustu, vai arī būtu tik karsts, ka netiktu pie picas
[User Picture]
On 7. Aprīlis 2016, 23:51, [info]gaia replied:
Čuguna vai kapara! Vai arī tev citi varianti ir prātā?
[User Picture]
On 7. Aprīlis 2016, 23:55, [info]pilnigigaram replied:
čuguns un kapars vada strāvu, tātad paliktu karsti :D, tur vajag keramiku, porcelānu, kaut ko uz to pusi
[User Picture]
On 8. Aprīlis 2016, 00:25, [info]gaia replied:
Jap piekritīšu, ka keramika ir labāks variants. =D
[User Picture]
On 8. Aprīlis 2016, 00:29, [info]pilnigigaram replied:
[User Picture]
On 8. Aprīlis 2016, 01:59, [info]gaia replied:
Neesmu, bet man kā lucid dreaming praktizētājai šī tēja varētu būt pat ļoti noderīga. Jāievāc pēc iespējas vairāk info par šo augu. Paldies!!!
[User Picture]
On 8. Aprīlis 2016, 08:02, [info]pilnigigaram replied:
Man no ebay pirms laika atnāca paciņa ar tēju. Ja tu zinātu, cik viņa ir rūgta!
bet vispār palīdz, diez gan jūtami
[User Picture]
On 8. Aprīlis 2016, 14:41, [info]gaia replied:
Tu arī praktizē lucid dreaming? Rūgts tas ir labi, rūgti augi iznīcina nelabvēlīgās baktērijas. =)
[User Picture]
On 8. Aprīlis 2016, 14:52, [info]pilnigigaram replied:
Nedaudz, jā
[User Picture]
On 8. Aprīlis 2016, 15:11, [info]gaia replied:
Man parasti ir tā, ka ja es sapnī attopos, ka sapņoju un manā sapnī ir daudz cilvēku (pārsvarā svešu),ir tā, ka tajā mirklī kad attopos un sāku apkārtesošajiem teikt, ka šis ir sapnis, viņi visi sāk mani ignorēt, tā itkā es vairs neeksistētu starp viņiem, lai gan pirms tam kad vēl neapjēdzu, ka sapņoju, viņi komunicēja ar mani. Ir bijis arī tā, ka pēkšņi viņi visi izzūd. Un vēl ja man sapnī uzbrūk (kas agrāk bija diezgan bieži) un man sanāk attapties, ka sapņoju, tad tas uzbrucējs tajā mirklī kad attopos, pēkšņi vairs nav ieinteresēts man uzbrukt.
[User Picture]
On 9. Aprīlis 2016, 09:42, [info]pilnigigaram replied:
Man vienmēr ir tā, ka sapņa doma mainās ir pēc kādas minūtes. Šonakt skrēju par Rīgu, skatos GPS, kur jāskrien, un rīkojos pretloģiski, pagriežos pa kreisi, ja vajag pa labi un tādā garā. Bet tas noteikti ir saistīts ar manu nespēju koncentrēties noteiktai lietai pārāk ilgi. Pilnīgi jebkas var izsist mani no domas un likt pārtraukt darīt to, ko es tajā brīdī daru. P.s. skrējiena vidū es iekāpu autobusā , skatījos un klausījos Rīgas ekskursiju, par to, kāda tā izskatījās pirms kādiem 70 gadiem. Liela daļa ēku bija pazīstamas un tādas, kuras es atceros, bet pamostoties es nespēju iedomāties kur tās ēkas atrodas.
Man sapnī teica ka kara gadījumā virs baznīcas izkar abu karojošo pušu karogus. Un tādu baznīcu es arī redzēju, baltu, ar diviem karogiem, vienu zem otra.
— On 9. Aprīlis 2016, 20:28, [info]gaia posted a reply.
[User Picture]
On 9. Aprīlis 2016, 21:04, [info]pilnigigaram replied:
kvalitāte vienmēr pār kvantitāti.
Par koncentrēšanos uz lietām.. Es nekad nespēju turēt savu istabu kārtībā, jo tiklīdz sāku kārot un censties salikt lietas tur, kur tām vajadzētu būt, notiek tā. Paņemu kādu lietu rokās, sāku pētīt, rodās kaut kāda ideja, nolieku malā (ideja turpina darboties) , paņemu rokā citu lietu, idejas saplūst, kaut ko vajag sameklēt, kaut ko vajag pierakstīt un boom, gatavs, nekas nav sakārtots, tikai pilna galva domu, ideju un sapņu.
Sapņus atceros pirmajā personā, un jā, ļoti bieži. Mēdzu naktīs runāt.
[User Picture]
On 9. Aprīlis 2016, 21:20, [info]gaia replied:
Es arī atceros bieži un pirmajā personā. =) Es atkal sapņos bieži lidoju un pēdējā laikā ir sapņi kuros viss apkārt ir tumšs un es griežos gaismas ātrumā. Dažreiz ir sajūta ka griežos uz leju dažreiz uz augšu un vienlaicīgi pulsēju, nejūtu savu fizisko ķermeni, bet tāda sajūtu ka jūtu katru atomu no kā sastāvu un nē sajūta nav tā pati kas ir, kad notirpst kāda ķermeņa daļa. Sajūta ir savādāka. Šie sapņi atstāj spēcīgu ietekmi uz mani, jo pirms tam neko tādu nebiju izjutusi.
[User Picture]
On 9. Aprīlis 2016, 21:32, [info]pilnigigaram replied:
es parasti griežos pirms sapņiem. Ķermenis automātiski sāk nenormāli dziļi elpot, un sajūta tāda, it kā es atrastos baseinā uz piepūšamā matrača un kāds viņu grieztu pretēji pulksteņa rādītāja virzienam. Un tad es redzu trīs krāsas, melnu, sarkanu un zilu. tad notiek tās REM lietiņas un tad iztrūkst bilde, sākās sapnis
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 02:34, [info]gaia replied:
Es ar pirms miega ar aizvērtām acīm redzu krāsas, kuras bieži veido abstraktas formas. Vissbiežāk indīgo krāsu. Ir pat reizes kad redzu uz pāris sekundēm vīzijas un es nerunāju par nākotnes vīzijām.... es redzu dzīvnieku sejas, parasti tās ir lielo kaķu sejas..lauvas, pumas. Tad vēl kaut kādas cilvēcīgas sejas, bet tās nav cilvēku sejas. Pēdējais ko redzēju bija kaut kāda būtne, kas bija kaut kas starp cilvēku un reptili.
Vai esi piedzīvojis paralizēto miegu?
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 08:09, [info]pilnigigaram replied:
Paralizētais miegs man vienreiz laikam bija, diez gan nepatīkami. Kaut kad pasen veicu pašhipnozi, nohipnotizēju sevi ar to, ka nevaru atvērt acis. Tas bija baisi, jo tiešām nevarēju. Indīgo vai indigo krāsu? Ja otro, tad man ir tas pats, bet tā kā tā nav pamatkrāsa, tad man viņa veidojās no sarkanās un zilās, sanāk diez fan tuvu. Redzu tādu kā krāsu zupu, kas maisās, bet nesajaucās.
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 15:15, [info]gaia replied:
=)
Indigo! =) Pati paralizēto miegu esmu piedzīvojusi reizes trīs, ja ne pat vairāk. Pirmā reize bija šausmīga, redzēju kaut kādas būtnes siluetu(ne cilvēka) kas mani mentāli terorizēja, tā bija ļoti tuvu man un vēroja mani. Tās seja bija apmēram 20 cm attālumā no manējās. Nevarēju ne parunāt, ne pakustēties jo Viss ķermenis bija paralizēts. Man pat sķiet, ka manas fiziskās acis bija ciet, bet visu redzēju ar trešo aci(pineal gland). Domās jautāju šai būtnei, ko viņa no manis grib un viņa sāka smieties, bet smiekli bija tādi ļoti ļauni. Neko tādu pirms tam nebiju piedzīvojusi. Un tas pat nenotika pa nakti, bet gan pa dienu, kad biju izdomājusi aiziet pasnaust. Internetā pēc tam sāku meklēt info. Atradu info gan no medicīniskās, gan no mitoloģijas un ezotērikas perspektīvas un info kas visvairāk rezonēja ar mani ir ka šīs būtnes, kas terorizē cilvēkus miega paralīzes laikā ir zemo frekvenču būtnes kurus sauc arī par shadow people, kuras pārtiek no baiļu enerģijas, kuras cilvēks jūt, kad ir zem šo būtņu mentālā terorakta. Un pēc savas pieredzes varu pateikt, ka kad piedzīvoju šo ārprātu, es jutu ka tā būtne gūst baigo kaifu no manām bailēm un ka no manis tiek sūkta arā enerģija. Un es zinu, ka tie nebija gļuki, tas viss bija reāls, pat ļoti reāls. Esmu ievērojusi, ka paralizētais miegs ir tieši tad kad aizmiegu uz muguras.
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 15:34, [info]pilnigigaram replied:
Re: =)
Interesanti.. Bet bet, bet. Kā tu parasti guli? Es parasti aizeju gulēt guļot uz muguras, bet pēdējā laikā no rītiem pamostos uz vēdera, zem abām rokām, kur katra roka ir kulakā un pie attiecīgā atslēgas kaula. Ļoti dīvaini.
Pirms pāris dienām sapņoju, ka braucu ar moci un nokritu, atsitu galvu pret zemi un ļoti sāpēja, sāpes bija ļoti izteiktas un reālas, no tā pamodos un izrādās biju nogulējis ausi :D Smieklīgi.
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 16:13, [info]gaia replied:
Re: =)
Poza kurā es parasti iemiegu saucās foetus pose. Runājot par močiem.... gribētu sev šo http://www.motorcycleclassics.com/classic-british-motorcycles/royal-enfield-bullet-500-under-the-radar.aspx
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 16:19, [info]pilnigigaram replied:
Re: =)
embrija poza :) ērti un silti, it īpaši ziemā, kad pēc istabas vēdināšanas tajā ir labi ja +15 :D mans sapņu mocis būtu http://www.bestcarinf.com/manufacturers/bmw/bmw-gs/bmw-gs-f/bmw-gs-f-11.jpg :D , bet pagaidām jāiztiek ar http://img.yauto.cz/photos/347/2416284/Yamaha_Majesty_125_4.jpg
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 19:44, [info]gaia replied:
Re: =)
Uhhh ... Nu baigais skaistulis!!! Bet tu taksh zini kaa ir ar tiem BMW un to vadiitaajiem =D otram linku kaut kaada iemesla deelj never valjaa. Atsuuti citu linku... =)
[User Picture]
On 10. Aprīlis 2016, 19:59, [info]pilnigigaram replied:
Re: =)
Bmw vadītāji ir, khem, jā, bet tas ir mocis, ne mašīna. Bet nu pagaidām vēl nav tiesības. links - http://imganuncios.mitula.net/majesty_01_yamaha_carlow_9130125450215761882.jpg
[User Picture]
On 11. Aprīlis 2016, 19:41, [info]gaia replied:
Re: =)
Lūk kur arī mana skaistule. Burgundijas Spartiņa!!! Nopirku pirms diviem gadiem lietotu, bēdīgā izskatā un stāvoklī, bet man tik ļoti iepatikās rāmis un zināju ka gribu velosipēdu burgundijas krasā, līdz ar to biju gatava ieguldīt laiku un naudu restaurācijai, plus gribējās pašai savu dizainu, nevis jau gatavu jaunu, veikalā pirktu (bildēs var redzēt kādā stāvoklī nopirku un kā tagad izskatās pēc restaurācijas). Kopā ar tēti berzējām krāsu nost ar smilšpapīru (šķiet, ka tā ir bijusi vienīgā nodarbe ko esam darījuši kopā), bet lielāko daļu krāsas berzu nost pati. Ar rezultātu esmu apmierināta..... bet ar to dizains vēl nav beidzies... ir ieplānots uz ķēdes un dubļu sargiem uzzīmet kapara krāsas skaistus, smalkus, pašas izdomātus ornamentus un vēl jānopērk koka pedāļi. Koka rokturīši man jau ir (pēdējā bildē ir redzami), kuri tika veidoti/virpoti speciāli priekš manis =) Un vēl šis tas ir ieplānots. Šeit bildes https://failiem.lv/u/auzgj8bn#/
Bildes pirms 2viem gadiem tētis fotogrāfēja priekš apdrošināšanas polises, bet pēdējo ar rokturiem es uz ātro nofotogrāfēju vakar.. Nu nav jau tā labākā kvalitāte, bet ir ok. =)
— On 11. Aprīlis 2016, 20:18, [info]pilnigigaram posted a reply.
[User Picture]
On 11. Aprīlis 2016, 20:51, [info]gaia replied:
Re: =)
Iespeejams nav, bet izmeegjinaat koka pedaaljus jau var. =) Shogad nebrauksu, varbuut naakamgad. Peedeejos 3 gadus apjuuku un dezorienteejos vietaas kur ir ljoti daudz cilveeku. Ooooo. Forsha vieta kur straadat...tad jau sanaak, ka ja man buus jautaajumi sakaraa ar velosipeedu, vareeshu veersties pie tevis. =)
— On 11. Aprīlis 2016, 21:00, [info]pilnigigaram posted a reply.
[User Picture]
On 11. Aprīlis 2016, 21:25, [info]gaia replied:
Re: =)
Skatos maajaslapaa ka Toms Alsbergs arii ir iesaistiits shajaa biznesa idejaa. Nepaziistu vinju, bet zinu kas vinsh ir. Dziivoju 15 min attaalumaa no kluba Piens, kura pagalmaa atradaas mini drome treks...es gan nezinu vai veel tagad atrodas, sen neesmu tur bijusi.
— On 11. Aprīlis 2016, 21:39, [info]pilnigigaram posted a reply.
[User Picture]
On 11. Aprīlis 2016, 21:48, [info]gaia replied:
Re: =)
Piens atrodas netaalu no Areena Riiga.
[User Picture]
On 11. Aprīlis 2016, 21:52, [info]pilnigigaram replied:
Re: =)
Loģiski ka nezināju, jo esmu no otra gala.
[User Picture]
On 11. Aprīlis 2016, 21:57, [info]gaia replied:
Re: =)
Paardaugava?
[User Picture]
On 11. Aprīlis 2016, 22:01, [info]pilnigigaram replied:
Re: =)
pus Latvija ir pārdaugava :D . Pierīga
[User Picture]
On 11. Aprīlis 2016, 22:25, [info]gaia replied:
Re: =)
Kalnciems? Āgenskalns? Vai cits rajons? Vai vēl tālāk?
[User Picture]
On 11. Aprīlis 2016, 22:28, [info]pilnigigaram replied:
Re: =)
to infinity and beyond. :) Kalnciems vispār ir kādus 40km no Rīgas, tas tā. Ja domā kalnciema ielas rajonu, tad nē.
[User Picture]
On 11. Aprīlis 2016, 23:18, [info]gaia replied:
Re: =)
Jā biju domājusi kalnciema ielu. Man patīk kalnciema iela..patīk vecās koka mājas, kas tur ir renovētas. Neatklāsi kurā rajonā dzīvo?!
[User Picture]
On 11. Aprīlis 2016, 23:20, [info]pilnigigaram replied:
Re: =)
Maarupe. Manupraat visiem patiik vecas koka maajas.
[User Picture]
On 11. Aprīlis 2016, 23:21, [info]pilnigigaram replied:
Re: =)
p.s. mees izbraucaam aaraa no cibas, te vairs nav vietas.
[User Picture]
On 11. Aprīlis 2016, 23:49, [info]gaia replied:
Re: =)
Mārupe, vai jaunmārupes daļā. Pēdējo reizi mārupē biju kad vajadzēja iet uz draugiem.lv biroju, lai ar pasi apliecinātu, ka kāds izmanto manas bildes ar viltus kontu un lai šo kontu dzēstu =D
[User Picture]
On 11. Aprīlis 2016, 23:54, [info]pilnigigaram replied:
Re: =)
Vairaak jaunmaarupes daljaa. Kad braucu uz universitaati, braucu garaam vinju ofisam. Oho, kaa tev taa gadiijaas?
[User Picture]
On 12. Aprīlis 2016, 00:16, [info]gaia replied:
Re: =)
To kāpēc tā gadījās ir jājautā tam cilvēkam kurš to viltus kontu izveidoja zem cita vārda bet izmantoja manas bildes. Bail pat iedomāties kādas sarakstes ar kaut kādiem svešiem cilvēkiem (kuri spriežot pēc komentāriem vairākums bija džeki) tā viltus persona ir veikusi. =(
[User Picture]
On 12. Aprīlis 2016, 08:09, [info]pilnigigaram replied:
Re: =)
Neforsi :/
[User Picture]Error running style: Died in S2::run_code running EntryPage::print(): Excessive recursion detected and stopped.