aizmirsu virsrakstu

Feb. 24., 2010 | 10:39 pm
NO:: merkela

Labākais saldas ēdiens ziemas vakaros - cepti aboli ar saldejumu. Jāņem skābeni vietējie āboli (pirkt tirgū) un to pusītes jāzcep krāsnī. Jāpievieno beigās plombīra vai piena saldējums. Māja pēc tam arī smaržo ļoti, ļoti.

Izskatās mazliet līdzīgi šim http://kristinesreceptes.blogs.lv/2009/09/08/cepti-aboli-ar-saldejumu/

SEKOT TRUSIM! | Skatīt visu šito muldēšanu


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Free Web Counter