LATVIJA - nodokļu zeme!

« previous entry | next entry »
Jun. 11., 2009 | 02:00 pm
NO - SKAŅA: fuyu

Kāpēc valdība cīnījās pret aplokšņu algu? Ar jauno progresīvo (lol) nodokli neviens vairs negribēs oficiālu algu, ja no 800Ls tev janomaksā gandrīz puse algas. Kam? Budžetam?

Priekšlikumi paredz, ka algām virs 300 latiem papildu likme būs 6%, nodoklim sasniedzot 29%, ienākumiem virs 500 latiem papildu likme būs 10%, nodoklim sasniedzot 33%, ienākumiem virs 600 latiem papildu likme būs 12%, nodoklim sasniedzot 35%, savukārt atalgojumam virs 800 latiem tiks piemērota papildu likme 17% apmērā, nodoklim sasniedzot 40%.

Ehh, žopa-žopa-žopa-bums, LŪDZU APLIKT AR NODOKLI IEDZĪVOTĀJUS, KAS ELPO (O2 NODOKLIS) UN TOS KAS PIRŽ (METĀNA NODOKLIS)! Tad izdzeniet visus bāreņus no viņu patversmeēm un bērnu namiem, lai tur ierīkotu Origo vai stockman, iedzīvotājiem, kam vēl ir darbs likt pa naktīm slaucīt ielas (piezime: atlaist visus sētniekus) un aplikt ar nodokli ne tikai dzīvojamās platības, bt arī ietves, stāvvietas un lauku pļavas ar pārvietošanās iespējamības nodokli. Ja to visu strādājošais iedzīvotājs spēs samaksāt tad sūtīsim virsū VID, gan jau kaut ko vēl varēs noplēst.

JO BRĪNUMZEMĒ LATVIJĀ, PAR TAUTU VIENMĒR TIEK PADOMĀTS!

UPD.hahaha šis šobrīd liekas teh fail http://www.youtube.com/watch?v=aoGB-RFMjE4

UPD2. Multene kļūst par realitāti: http://rus.delfi.lv/news/entertainment/caricatures/article.php?id=23392894

SEKOT TRUSIM! | IR KO IEBILST? | Add to Memories


Comments {0}


Free Web Counter