Forbidden Tears - end is here

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 18., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
06:59 - end is here
Šodien bija jābūt pirmajam Forbidden Tears koncertam... vismaz tā stāv rakstīts Toothsome Twang pēdējā diskā. Tomēr šodien nav Forbidden Tears koncerts, un ņemot vērā, ka bija paredzēts, ka līdz šim grupa būs gatava koncertēt, bet nav pat tuvu tam pietuvojusies, acīm redzot tā nefunkcionē tā kā nākas. Un no tā izriet šis paziņojums, proti, ka Forbidden Tears šodien oficiāli beidz pastāvēt.

Paldies par uzticību un atbalstu visiem, kas to sniedza! Mēs to novērtējam. Un tomēr, Forbidden Tears nekad arī nevienam nesanāks redzēt un dzirdēt uz skatuves. Taču pilnīgi noteikti nav neviena Forbidden Tears dalībnieka, kas nebūtu kādā citā grupā iesaistījies, tāpēc nav ko skumt, var katru atsevišķi Forbidden Tears dalībnieku redzēt kādā grupā.

Leja spēlē ļoti daudzās grupās, neņemšos visas nosaukt, bet zināmākās ir Saving Daylight Remains un At One PM, Andžejs spēlē ar Miku no TF, kā arī ar Revelation, kā arī daudzās citās haltūrās, Andrejs, ALvils un Kaspars piedalās jaunas grupas veidošanā, kas šobrīd vēl ir tākā pa pusei noslēpums, bet gan jau nepaies ne miljons gadi, kad varēsiet no tā kaut ko dzirdēt. Un tāpat Kaspars spēlē arī grupā Second Chance (jeb kā to reiz nosauca Andžejs - Second Hand). :)

LDJVS! ;)
.
Garastāvoklis:: svinīgs
Mūzika: Matt Skiba - Good Fucking Bye

(9 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]new_punk
Date:18. Novembris 2004 - 10:03
(Link)
jaaaa good f***ong bye
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:18. Novembris 2004 - 18:00
(Link)
:)
From:[info]new_punk
Date:19. Novembris 2004 - 19:57
(Link)
njaa ne ko darit..
:DDDDD
[User Picture]
From:[info]krispits
Date:20. Novembris 2004 - 11:42
(Link)
zheel ka izjuukat , vismaz noveelu lai viss izdodas ar to grupu ko veelaties juus veidot pagaidaam trijataa .. es gribu alvilu atkal redzeet uz skatuves un arii jaadabon ir rejs tur pataas .. kaa arii tam visam piestaav tas kaa kamieliic laizh danci ar savu shtrumentu
From:(Anonymous)
Date:23. Novembris 2004 - 23:03
(Link)
Taa vien liekas ka Alvils un Ko nodarbojas ar maksimaali daudz jaunu grupu veidoshanu maximaali iisaa laikaa. Negribu jau teikt neko sliktu tik liekas ka kopsh TT pajuka taada njemshanaas vien ir bez iisat pamata un lai ar cik skarbi vaardi (neteishi) tika veltiiti izaajushajam bundzeniekam ar pasludinaashanu ka jaunaa grupa buus daudz profesionaalaaka tieshi bungu delj... Izskatas ka buus tomeer jaanoveertee iepreiksheejais bundzenieks kas bija gana laps un tagad bez vinja diez cik nekas nesanaak.
[User Picture]
From:[info]forbiddentears
Date:29. Novembris 2004 - 16:30
(Link)
vienīgi, varētu jau NE-anonīmi teikt kaut ko, lai to jebcik objektīvi uztvertu un respektētu...
[User Picture]
From:[info]forbiddentears
Date:4. Janvāris 2005 - 10:47
(Link)
starpt citu, bundzinieks bija tas, kas aizgāja no TT, un, iespējams, ka, ja viņš tā nebūtu izdarījis, TT joprojām pastāvētu. bet, ja jau viņš tā izdarīja, tad, veidojot kaut ko jaunu, protams, ka gribās, lai tas jaunais būtu labāks par veco, un cerams, ka tā arī būs. tikai pacietību, nekas nenotiek uzreiz! ;)
[User Picture]
From:[info]alvils
Date:4. Janvāris 2005 - 10:57
(Link)
maximāli daudz jaunu grupu? :D nu nē. man ir vēlme darboties tikai ar vienu grupu, ja Viesturs mūs nebūtu piečakarējis (ja vispār visu laiku nečakarētos), mēs ar viņu turpinātu darboties ar TT, mēs tik un tā veiktu šādas tādas izmaiņas grupā, gan skanējumā, gan sastāvā, jo šis tas tur jau bija apnicis, bet būtu tie trīs kopā un būtu draugi, bet tā nesanāca, bet bez tiem trim TT vairs nav TT, mēs to jau daudzkārt TT laikā bijām tā pārrunājuši, tāpēc veidojot kaut ko jaunu, pareizāk sakot, veidojot turpinājumu tam, ko Viesturs centās iznīcināt, nav viss tik viegli, FT nav kārtējā jaunā grupa, ar ko pazīmēties un kam izjukt. Kad to veidojām, tai piešķīrām maksimālu nopietnību, maksimālas cerības un maksimālu attdevi. bet diemžēl tikai mēs divi ar kasparu, citiem FT nebija tik svarīgs un nozīmīgs, lai strādātu pie tā, lai nāktu uz mēģiem, lai censtos kaut kā saskaņot mēģus un tā. nu nebija no neviena cita īsti nopietnas iniciatīvas, necik, tāpēc pēc pusgada čakarēšanās nonācām pie atziņas, ka NAV KO, un tagad ar kasparu veidojam FT vietā (kas arī ir TT un FT turpinājums), par kuru pagaidām neku nekur publiski neziņosim, ne nosakumu (kas gan nemaz nevar tikt vēl ziņots, jo vēl nav izdomāts), ne plānotās tuvākās uzstāšanās, ne grupas sastāvu, ne jebko citu.

Un es ceru uz TT un vēl netapušā FT atbalstītājus palikšanu uzticīgiem un pacietīgiem, un atbalstīt dažādos veidos arī jauno grupu, kura gan jau pavisam drīz nāks dienas gaismā. Aicinu visus lūgt par to!
From:[info]emi
Date:17. Janvāris 2005 - 20:28

beztēmā

(Link)
o! forši Jums arī patīk saves the day :)

> Go to Top
Sviesta Ciba