Forbidden Tears - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 18., 2004


[info]forbiddentears06:59 - end is here
Šodien bija jābūt pirmajam Forbidden Tears koncertam... vismaz tā stāv rakstīts Toothsome Twang pēdējā diskā. Tomēr šodien nav Forbidden Tears koncerts, un ņemot vērā, ka bija paredzēts, ka līdz šim grupa būs gatava koncertēt, bet nav pat tuvu tam pietuvojusies, acīm redzot tā nefunkcionē tā kā nākas. Un no tā izriet šis paziņojums, proti, ka Forbidden Tears šodien oficiāli beidz pastāvēt.

Paldies par uzticību un atbalstu visiem, kas to sniedza! Mēs to novērtējam. Un tomēr, Forbidden Tears nekad arī nevienam nesanāks redzēt un dzirdēt uz skatuves. Taču pilnīgi noteikti nav neviena Forbidden Tears dalībnieka, kas nebūtu kādā citā grupā iesaistījies, tāpēc nav ko skumt, var katru atsevišķi Forbidden Tears dalībnieku redzēt kādā grupā.

Leja spēlē ļoti daudzās grupās, neņemšos visas nosaukt, bet zināmākās ir Saving Daylight Remains un At One PM, Andžejs spēlē ar Miku no TF, kā arī ar Revelation, kā arī daudzās citās haltūrās, Andrejs, ALvils un Kaspars piedalās jaunas grupas veidošanā, kas šobrīd vēl ir tākā pa pusei noslēpums, bet gan jau nepaies ne miljons gadi, kad varēsiet no tā kaut ko dzirdēt. Un tāpat Kaspars spēlē arī grupā Second Chance (jeb kā to reiz nosauca Andžejs - Second Hand). :)

LDJVS! ;)
.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

> Go to Top
Sviesta Ciba