|
[Nov. 27th, 2008|03:15 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | fleur |
Date: | November 27th, 2008 - 03:26 pm |
---|
| | | (Link) |
|
zaļas gan neesmu mēģinājusi:)
Zaļi viņi garšo pēc lazdu riekstiem augustā, tb nu iedomājies - norauti no krūma, vēl ne līdz galam gatavi, tādi spirgti! Es arī tikai šogad pirmo reizi ēdu: mēs Gruzijā ieradāmies taisni uz kastaņu laiku!:)
oo būs man ar jāpamē'gina jo amnām garša skārpiņām cepti dikti nee..
Tikai es nezinu, kā garšo tādi, kas saldēti vai ilgi noliktavā stāvējuši - brīdinu!:)
| From: | fleur |
Date: | November 27th, 2008 - 04:46 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nu man jau arī liekas, ka zaļus tad var ēst tikai ļoti svaigus.
Vispār būs jāpajautā saviem gruzīniem - cik ilgi viņi ēd zaļus kastaņus: mēnesi, divus?;) | |