|
[Nov. 27th, 2008|03:15 pm] |
|
|
|
Comments: |
Interesanti:) Vienkārši, es beidzot sapratu, ka man garši tikai un vienīgi "zaļi", tb nevārīti-necepti! A līdz tam es domāju, ka man vispār negaršo;)))) Bet tad nu - labu apetīti!:)
| From: | fleur |
Date: | November 27th, 2008 - 03:25 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Dažreiz man liekas, ka tas ir tāpēc, ka bērnībā vecmamma man mēdza, cūkām vārot kartupeļus, uz plīts malām salikt cūku pupas un apcept gardas jo gardas, tad nu tās garšas man šķiet līdzīgas. Nu ir kautkas no bērnības:)
Aaa, tā varētu gan būt! Jā, kad Tu tā saki, tad viņi toč ir diezgan līdzīgi cūku pupām!:)))
| From: | fleur |
Date: | November 27th, 2008 - 03:26 pm |
---|
| | | (Link) |
|
zaļas gan neesmu mēģinājusi:)
Zaļi viņi garšo pēc lazdu riekstiem augustā, tb nu iedomājies - norauti no krūma, vēl ne līdz galam gatavi, tādi spirgti! Es arī tikai šogad pirmo reizi ēdu: mēs Gruzijā ieradāmies taisni uz kastaņu laiku!:)
oo būs man ar jāpamē'gina jo amnām garša skārpiņām cepti dikti nee..
Tikai es nezinu, kā garšo tādi, kas saldēti vai ilgi noliktavā stāvējuši - brīdinu!:)
| From: | fleur |
Date: | November 27th, 2008 - 04:46 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nu man jau arī liekas, ka zaļus tad var ēst tikai ļoti svaigus.
Vispār būs jāpajautā saviem gruzīniem - cik ilgi viņi ēd zaļus kastaņus: mēnesi, divus?;) | |