Viena Psihopāta Piezīmes
♥...Bless me Father for I have sinned...♥
Jaukākās profesijas iespējas karjeras izvēles nedēļā ! 
15th-Feb-2007 10:37 pm
Iedomājies, ir tāda profesijā kā asfaltēšanas mašīnas vadītājs, un iedomājies...ir tāda lieta, kā asfaltēšanas mašīnas vadītāja palīgs :D Labi, es vēl saprotu, cilvēkam nepaveicās, un viņš kļūst par asfaltēšanas mašīnas vadītāju. Tad cik ļoti ir jānepaveicās, lai kļūtu par asfaltēšanas vadītāja palīgu?

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

"Lai strādātu par cietuma uzraugu, nepieciešama vismaz vidējā izglītība." Aha, un apkopējai augstākā pedagoģiskā :D Vēl vienīgi varu piebilst, ka jā, tiešām, normāls cilvēks ar vidējo izglītību ietu strādāt cietumā! :S

*Vai tev patīk nodarboties ar sportu, apmeklēt trenažieru zāli? [jā :D]
*Vai tev patīk lasīt grāmatas vai skatīties filmas par darbu policijā?
*Vai tu precīzi izpildi rīkojumus?

Un nē, tā nav specvienība vai izmeklēšanas biroja vadītājs. Ja esat spējīgs kādā no šiem punktiem, un atbilde ir jā, tad droši aicinām piebiedroties cietuma uzraugu vienībai :D (obligāta vidējā izglītība, tāpē neaizmirsti cītīgi mācīties, manu mazo draudziņ :D)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Par Flīzētāju.
Kāpēc kādam pie pilna saprāta ienāktu galvā doma būt par flīzētāju? Nekad neesmu sapratusi, kur tik daudz flīžu pasaulē, ka visas arodvidusskolas ar šitiem pilnas. :/

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Lakotājs -  [..]viņi koka virsmas pārklāj ar laku, beicēm, krāsām[..]

IMHO tas ir ļoooti daudzpusīgs darbs :D :D :D sēdi un lako, un katru dienu lasi citu avīzi. awesom wOOt...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

 Sekretāres darba vieta atrodas biroja telpās pie [uz] rakstāmgalda. Šajā telpā atrodas arī [priekšnieka] biroja tehnika [rokudzelzīši un citas seksa rotaļlietas]. Sekretāre parasti strādā viena, tomēr iespējams arī darbs sekretāru grupā [:D o, jā, un es pat zinu, kā šo grupu vēl savādāk var nosaukt :D]. Darba diena ilgst 8 stundas, tomēr iespējams arī nenormēts darba laiks[kāpēc es nebrīnos?], tais skaitā virsstundu darbs [viesnīcā], kā arī darbs brīvdienās [viensīcā] un svētku dienās [viesnīcā]. Ir iespējami komandējumi [viesnīcā].

Komentāri 
16th-Feb-2007 05:39 pm
Vai man dieniņās.. cik tev nepareizas domas par sekretārītēm. Kaunies!! Es pati vasarā strādāju par sekretāri un lietvedi, tas nebūt nav tik viegls darbs, kā citi iedomājas. Es, pārnākot mājās pēc 8h darba, biju vēl vairāk pārgurusi, nekā tad, kad 12h auklēju mazu, super aktīvu sīcīti..
Nesaku, ka darbs ir foršs, aizraujošs un allaž ir, ko darīt, bet tur ir jāpieliek daudz pūļu, lai izdarītu kā nākas, vēl atbildība un kļūdas tur nav iespējamas. Njuz, vismaz tur, kur es strādāju.
Iepriekš pati biju tādās domās par sekretārītēm, bet tā nudien nav. Tikai kkādos kropļveidīgajos uzņēmumos un tas jau ir slimi, bet normāli ko tādu ne`lieto`!! (;
17th-Feb-2007 01:07 am
Es tač zin :D Manuprāt, tie izņēmumi, kuros gadās tā, kā aprakstīju, nav nemaz tik daudz, bet ir, jo savādāk jau par viņiem tik daudz nerunātos :D
17th-Feb-2007 09:45 pm
Kaut kad runāju ar vienu skolotāju par cietuma uzraugu tēmu, vispār mēs nonācām pie slēdziena, ka cilvēki, kas iet strādāt par cietuma uzraugiem, tiešām to grib darīt. Kā zināms, cilvēki ir ļoti dažādi, un ir tādi cilvēki, kuriem ir tāds raksturs (vai arī varbūt kāda tieksme) darbā izlikt savas sliktās emocijas (dusmas) uz citiem. Un tad šis amats ir pat ļoti piemērots. Un tur nav nekā nosodāma, labāk, ka viņi paši saprot to un izvēlas attiecīgi piemērotu profesiju, nevis kļūst par uzņēmējiem un tad kliedz uz saviem darbiniekiem. Heh.

Flīzētāji, starp citu, ir ļoti pieprasīti, it sevišķi, ja esi ļoti profesionāls, kā arī viņi pelna lielu naudu. Un tas nav nemaz vienkārši, viņi ir kā mākslinieki, no vienas puses, kā arī vajadzīga liela precizitāte.
19th-Feb-2007 01:00 pm
:D riktīgi labi, karjeras izvēles testi daudziem ir viena vienīga smieklju jūra, bet daži atrod savu aicinējumu un kļūst par atejistiem [atejists-tas onkulis, kas brauc ar traktoru un izved atejas] Traktors var būt arī lielais 250-nieks.
19th-Feb-2007 10:08 pm
es lasīju, ka par flīzētāju mācās pēc 8 klases, turklāt uzņemot tikai kādus 7 vai 8 cilvēkus vienā gadā. :D bet nu par to apmaksātību...hmm. :D tu droši zini, ka viņi daudz saņem? es nez, bet mana mamma arī māk labi flīzes likt.
19th-Feb-2007 11:24 pm
Izmācīties par flīzētāju var bezmazvai jebkurš, manuprāt, bet, lai saņemtu daudz naudas, ir jābūt labam, ar labu reputāciju un tā.
Jā, un es to zinu, jo varbūt atceries, man nesen bija vannasistabā remonts.. ;)
20th-Feb-2007 09:59 pm
aa, nu jā :D bet pati būtu flīzējusi, gan jau ka nemaz tik slikti nesanāktu un naudiņa arī savā kabatā būtu :DD :p
10th-Jan-2012 11:17 am
Anonīms
paskaties pa Discovery channel "Dirsty Jobs" un tad redzēs kādas "profesijas" pastāv, jo cik noprotu tavs pasaules skatījums ir diezgan ierobežots.
This page was loaded Jun 2nd 2024, 12:27 pm GMT.