FIFIX blogs

Njā ...

fifix

piezvani man izmantojot Skype!

Njā ...

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pēc kārtējās nedēļas nogales esmu atgriezies kojās no mīļās Jelgavas. Skats istabiņā, nu gluži kā dienā, kad ievācāmies. Putekļu bija gandrīz tik daudz. Vispār šķiet, ka Rīgā ātrāk viss paliek putekļaināks ;)
Kas tad tika sadarīts Jelgavā? Nu nekas, daudz gulēju, ēdu, bet toties normāli atpūtos ... ak jā, noskatījos basīti - Latvija:Spānija. Nezinu priecāties par līdz spēles beigām uzturēto intrigu vai raudāt par Latvijas zaudējumu. Pēc 1.  ceturdaļas likās, ka nu ir galīgā sviestā, jo mūsējiem pagalam neveicās un spāņi tik meta iekšā, taču vēlāk skats mainījās, uz labo pusi ... sākās trīspunktnieku mešanas sindroms, no mūsējo puses, protams! Ar to pietika, lai izrautu cerības līdz pat papildlaikam, taču ne lai uzvarētu ... lai nu kā - bija labi, atšķirībā no iepriekšējās spēles ...
Vispār kopš augstskolas sākuma, liekas, ka ir vairāk brīva laika nekā vidusskolā, taču tās ir mānīgas sajūtas. Īstenībā laiks rit straujāk :) Pie tam, nedrīkst aizmirst par tādu lietu, kā sesija semestra beigās, so nedrīkst pagalam atslābt ... ;)
  • Piemēram, man lekciju ir krietni mazāk kā bija stundu skolā. Brīvā laika, kurš būtu jāvelta mācībām ir krietni vairāk. Bet es tāpat nemācos.
  • nu ārprāts! es nesparotu, vai tavā balsī dzirdu vēlēšanos mācīties VAIRĀK? man jau tāda sajūta, ka rtu vispār NEKAS nav jādara pēc kādu 10 dažādu fakultāšu pirmā kursa studentu vārdiem ;) ja gribi mācīties, nāc uz RSU :))
    • Nu lai mācītos vienmēr kaut kas atradīsies. Ja nav uzdots augstskolā, tad prieks apgūt/darīt to, kas pašam interesē - programmēšana, grafika, slinkuma kliedēšana internetā :D Materiālus atrast nav problēma.

      Arī no saviem līdzbiedriem un citiem esmu dzirdējis, ka pagaidām RTU nekā daudz neesot jādara. Lai nu kā, fakts, ka pēc 1. kursa no datoristiem ~30% lido ārā, 3.kursā paliek tikai ~50%, liek kļūt uzmanīgam ... Bet priex, ka nepārslogo nabaga studentus! :D

      Par RSU, paldies, varbūt tomēr nē ... ;)
      • nuu,tādi skaitļi :)) man pēc pirmā kursa izlidošot ~45% es tik ceru, ka nebūšu viena no tiem...


        p.s kāpēc tad sestdien/svētdien nenācāt pie manis?
        • Nu, man arī negribētos lidot ārā. Bet gan jau, ja būsim lietas kursā un attiecīgi rīkosimies, tad būs ok :)

          Nu mēs meklējam īsto 6/7dienu! :) Mums briest plāns, domā mēs būsim tik neoriģināli, ka ieradīsimies ar kājām, tā vienkārši?!! Nē, mēs lidosim ar helikopteru, uz jumta nolaidīsimies, Tad ar virvēm laidīsimies līdz tavam dzīvoklim. Ak jā, būsim tērpti supermeņu tērpos. Pēc tam izvairīsmies no cilvēciņiem baltos halātos un bēgsim no tiem cilvēkiem formās. Bet būs jau labi! :) Pie reizes pieslēgsim tev internetu! :)
  • nedaudz nevietaa, bet... kaa fifix rtu maacaas. ;)) rtu sportadiena roniishos:
    litrabols
Powered by Sviesta Ciba