FIFIX blogs

Komentāri

fifix

piezvani man izmantojot Skype!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Njā, ārpusē paliek vēsāks, arvien biežāk parādās vēsā rasa, koku lapas sāk krāsoties un vasarīgās puķes vīst ... strauji beidzas vasara un tuvojas rudens, praktiski tas jau ir klāt. Mazliet pat nelielas gaidas pēc tā, jo sāksies 1.kurss augstskolā, RTU datorsistēmās. Ceru, ka nebūs vesela kaudze ar tizliem un nevajadzīgiem priekšmetiem kā vidusskolā, kaut gan taisnība jau ir - tie paplašina redzesloku, attīsta domāšanas spējas ... lai nu kā, daži no tiem šķiet nopietni traumē skolnieku prātus (tas gan vairāk atkarīgs no skolotājiem).

Esmu ūberpriecīgs par faktu, ka esmu ticis RTU kojās, Ķīpsalā. Tuvu fakultātei, sporta zālei, lielam lielam lielam veikalam, pie tam arī 1.septembrī nekur tālu nebūs jāiet, jo turpat notiks pulcēšanās. Ak jā, kojās būs pastāvīgā interneta pieslēgums, pēc komentāriem šeit noprotu, ka tā ātrums ir ap 800kb/s + vēl arī vietējais DC++ hubs, kas nozīmē iespaidīgu ātrumu (LAN). Maksa tikai Ls 1/mēn. Salīdzinājumam piebildīšu, ka dzīvoju Jelgavā (vairāk uz nomali), šeit nevar pieslēgt Apollo pieslēgumus, ne (pagaidām) radiolinku, jo priekšā atrodas viena @$%^$ māja, tā kā atlika vien vecumvecais DIAL-UP, 31,2kb/s, Darbadienās no 8:00 - 20:00 4sant/min, no 20:00-8:00 1sant/min kā arī 6dienās, 7dienās un svētku dienās 25sant. pat nepārtrauktu sesiju. Nu jā, mēnesī maksāju kādus Ls 20, un katram, kuram kāda saistība ar netiņu, zinās, ka pie šāda pieslēguma tas ir daudz ... Tā tas ir kādus 4 gadus, lēns, nestabils, nepastāvīgs pieslēgums, tā kā nav grūti iedomāties manu prieku par pastāvīgu (salīdzinoši ātru) interneta pieslēgumu ;D Protams, ceru, ka negadīsies visādi Mērfija likumi utt. ;) Bet ... būs jau laabji! :)))

Vakar pie manis ar dažiem vecajiem vidusskolas biedriem uztaisījām nelielu šašliku&pirts (nu, protams, arī alus ;) vakaru, tā kā šodien totāls spēku izsīkums, galvas "smagums" un ideāla relaksācija. Lielisks sākums, lai nākamnedēļ kārtotu auto skolas teorijas eksāmenus (ceru, ka vairāk par skolas un valsts eksi nebūs ;), iečekotu (pārvāktos) kojas un btw ... būs taču arī 1.septembris ... jau! ;D
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba