FIFIX blogs

Some kind of defeat ...

fifix

piezvani man izmantojot Skype!

Some kind of defeat ...

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Tāda sajūta - cik ātri hokejs sākās tik ātri arī beidzās. Latvijais hokeja komandai olimpiskās spēles ir beigušās. Beigušās tā, ka nekādas pozitīvās sajūtas nav raisījušās - pēc cerīgā 3:3 ar ASV seko sagrāves pret Krieviju, Zviedriju un KAZAHSTĀNU (!!!). Mūsējie ar 1 punktu atrodas pēdējā vietā, ne tikai savā grupā ... tātad priekšā mums ir itāļi, kazahi, vācieši utt. Divi no Latvijas izlases līderiem, Ozoliņš un Cipruss saka ardievas valsts izlasei. Delfi.lv, Tvnet.lv, Hockey.lv, Apollo.lv burtiski deg no fanu komentāriem. Katrā ziņā interesanti, kas notiks tālāk ... Vai būs jauns treneris? Varbūt kaut kas jāmaina dziļāk Latvijas sistēmā? Cik daudz izdosies sakārtot līdz šī gada pasaules čempionātam Rīgā, līdz kuram vairs tikai daži mēneši.

Lai nu kā - bravo Latvijas izlases hokejistiem, kas aizstāvējuši (un veiksmīgi) Latvijas valsts godu, taču arī viņi ir tikai cilvēki, kas nevar visu mūžu uz 100% joņot pa ledus laukumu. Agrāk vai vēlāk jānāk jauniem izlases balstiem. Cik tie būs spēcīgi, rādīs laiks.
  • ak jel!

    mani uztrauc tas,ka ja chempii sitaa pat sanaaks.. visa pasaule muus pashu maajaas apreeks!!! grrh...ph ph ph...:(
    a vispaar... jaa..suudiigas speeliites..
    • Njā, cerams līdz čempim izdosies kaut ko sakārtot ... galvenais, lai ir motivācija pašos hokejistos, izskatās pēdējās spēlēs mūsējos vairs nebija 'tās dzirkstelītes' acīs, kas spētu pārvarēt nogurumu, kūtrumu un cīnīties, domājot par mērķi, kādēļ viņi uzaicināti uz valstvienību, kādēļ fani tik ļoti jūt viņiem līdzi ...

      Pēc 'spēles' pret Kazakstānu, man iestājās tāda kā apātija, pilnīgi vienalga, kas tur notiek ... Varbūt mans žēlums pret Latvijas hokeja (nu jau) krīzi un faniem, daļa no kuriem pat raudāja spēles laikā ir padarījusi mani nejūtīgu. Redzēs, kas būs tālāk, laikam jau bez izmaiņām nevar, tikai ceru, ka rezultāti 6:1, 9:2, 5:2 nekļūs arvien biežāki ... Ja tā padomā, mums vairs nav hokejistu no augstākajām līgām - Skrastiņš, Irbe, Ozoliņš, Panteļejevs, Cipruss utt. jau pieder pie Latvijas "zelta" paaudzes, taču tagad ir jāmeklē jauni izlases balsti, grūti pat pateikt vai 'jaunie' spēs turēt Latviju augstākajā grupā. Lai nu kā, ceru, ka spēs!!! Vēlu tiem visu to labāko! Sarauj Latvija!
      • atliek tev vieniigi piekrist... hokjis ieksh el vee vairs nav tas
        kaadreiz deelj taa pat sanaacaas seedeet makdonaldaa un fanot tur jo visur citur bija pilns...bet tagad... tagad...ir jaaaciinaas,lai atguutu labu slavu!
Powered by Sviesta Ciba