FIFIX blogs

Komentāri

fifix

piezvani man izmantojot Skype!

Hockey

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Yeaah, sveicu letiņus ar lielisko spēli hokejā. 3:3 pret ASV nav peļams rezultāts, lai arī bijām vadībā 3:2, tādēļ gribējās jau uzvaru (ehh tas maximālisms). Bet apsveicami, ka mūsējie nepadevās un blieza līdz galam, taču kāda daļa no nervu šūniņām pavisam atmirusi, bet vēl jau spēle rīt ... un vēl sestdien, svētdien ...!


Izdevās mums kojās sagādāt TV, tāpēc pēc 'nelielas' istabas antenas regulēšanas un lidināšanas pa gaisu, izdevās iegūt kaut cik sakarīgu bildi un varējām pilnībā baudīt translāciju no olimpiskā hokeja laukuma! Dažbrīd varēja dzirdēt bļāvienus no citām istabiņām, it īpaši pēc Latvijas 2 ātrajiem vārtiem ... patīkami! :)

Papildināts 16.02.2006 Manuprāt pret Slovākiem arī nemaz tik traki nebija, ok 6:3 mūsējie zaudēja, taču likās ļoti saturīga spēle LV izpildījumā, katrā ziņā, Slovākiem bija labāka individuālā meistarība, taču komandas spēles ziņā mūsējiem viss bija kārtībā (kas gan cits atliek īstenībā :) Sarauj!!! Nepatīkams pārsteigums par maniem otriem favorītiem Zviedriem (Yeah, Toronto Maple Leafs and Mats Sundin [and Macabe CAN, Kaberle CZE, Antropov KAZ] ) ... 5:0 zaudējums Krievijai!





No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba