koka klucis Konstantīns ([info]fedrs) wrote 3. Septembris 2009, 10:20

Labdien,

Mekleeju lloti profesionaalu personu kas zin Web design , programmeeshanu utt., lai izveidotu biznesu ASV shajaa jomaa. Nevaru paliidzeet ne ar billeti, ne ar dokumentu kaartoshanu, kaa arii uztureeshanaas kaartoshanu. Tas viss uz pasha galvu. Man bija uzsaakts web design business, bet paartruuka, jo tam puisim bija ggimenes apstaaklli un vinnsh aizbrauca atpakall. Nekaadas seviskkaas eertiibas jau dziivoshaanaa nav, bet jumts virs galvas un eest atradiisies. Viss jau atkariigs cik labi bizness ies, un tad jau var visu sasniegt. Shii ir iespeeju zeme – nav vaardam vietas.

Man pashai ir Tiiriishanas bizness un lietoto auto bizness, bet domaaju, ka web ir laba lieta un vareetu attiistiit. Ari ir savas idejas, ko vajadzeetu ielikt web – varbuut aizies. Samaksas kaa taadas nav, bet ja dabujam darbu, tad pellnna (minus izdevumi par sho darbu) uz puseem. Domaaju,ka tas ir godiigi.  Ja nav augstas profesionalitaates shajaa jomaa, tad nav nemaz ko iesaakt, jo te ir daudz kompaanijas kas dara web design, etc. Taatad, ja ir kas unikaals, ko sheit varam dariit, un ja ir domas kaa un ko, tad jumts atradiisies, un vajag tikai straadaat. Par nelielu samaksu ir iespeeja dariit papildus darbinnu - mantu likshanu Ebay, bet tad ir jaazin angllu valoda. Liec zinaat.

Ja ir nopietna interese, raksti. Uzklausiishu visus variantus.

Ar ciennu,

Nikita


Labdien!

Loti pateicos par vestuli un piedavajumu. Jasaka, ka tas nak isti laika. Jo biju sacis zaudet ceribas, un jau apsveru iespeju mest visu pie malas un pieversties citai nozarei. Man pasam ir paris idejas, viena no tam manuprat vienkarsi geniala. Diemzel seit neizdotas atrast atbalstu, lai uzsaktu tas realizaciju. Bet par to velak. Sobrid ar nepacietibu gaidu vestuli ar sikaku Jusu piedavajuma izklastu.

Ka jau mineju, lidz sim man nav veicies ar sava projekta realizaciju, tapec esmu nonacis nelielas finansialas grutibas, tacu vistuvakaja ceru planoju no tam izklut. Turklat ar lielu optimismu lukojos uz musu sadarbibas iespejam. Diemzel sobrid situacija ir tada, ka par rekinu nenomaksasanu man draud atslegt internetu.Vai Jus neapgrutinatu mans lugums musu kopigas nakotnes varda sobrid izdevumus par internetu, lai nepazud sakari. Domaju, ka ar menesiem diviem vai trim vajadzetu pietikt, lai es pagutu nokartot izbrauksanas dokumentus uz ASV. Par menesi tas butu Ls 15.28.

Ja esat ar mieru, parsutisu jums reķinu. jau ieprieks pateicos par atsaucibu! Un, ka jau raktiju, ar lielu  nepacietibu gaidu Jusu vestuli ar sikaku informaciju.

Ar cienu,

Seimurs
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: