[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:10:29 pm
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]mamuts
Subject:;)))))))))
Link:(Link)
Time:08:21 am
A mani Tante ne par kam nevar pielauzt... pat tad, kad sieva uz laukiem aizbraukusi un mājās leckapī "pele pakārusies". ;))
Gribi zināt, kāpēc?
;))
Tāpēc, ka es zinu - Tante gatavo fantastiski.
Tāpēc, ka es zinu - es pierīšos līdz nelabumam un mani būs grūti prom aizdabūt. Tante, labs cilvēks būdams, man neliegs pie viņas pārnakšņot uz dīvāna, bet es pēc tam nepakam netikšu vaļā no sievas aizdomām... ;)) jo no viņas neko neslēpju. Stulbi, ne?
(Reply to this) (Thread)


[info]fadu
Subject:Re: ;)))))))))
Link:(Link)
Time:10:27 am
Zini?, vai ne ;o))) Katram cilvēkam ir kāds talants, viens otrs līdz dzīves galam tā arī neuzzin kāds... Šīs ir īpašs gadījums un arī laime satikt kādu, kas sevī šo stīgu atklājis ;o) Jo talantīgi cilvēki ir talantīgi visā un arī saskarsme ar viņiem ir īsts piedzīvojums... Tantuks gatavo Fantastiski?!! ;o))) JĀ...;o) Zinu, jo esmu te jau no otrdienas, līdz ar to arī tevis iekārota vietiņa uz dīvana ir aizņemta...;o) uz es arī to nemaz neslēpju ;o)))) Vienkārši baudu visu komplektu Tantes sabiedrību un ĒDIENU...;o))
iru droša arī tavs sievuks būtu sajūsmā un mācētu to novērtēt..., kaut gan Tantuks ar saviem virtuves noslēpumiem īpaši nedalās, bet šādas tādas nianses tomēr izdodas uzķert ;o)))
(Reply to this) (Parent)


[info]le_minga
Subject:Re: ;)))))))))
Link:(Link)
Time:02:18 pm
A kas tev traucee uzaicinaat Tanti ciemaa, lai shamaa pie jums ko meistarpupersupermegagameelinoriitvargarshiigu uzmeiko???

;))))))
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.