[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:11:38 am
Vakar vakarā bija nojūdzies ledusskapis. Grūti spriest, aiz kam šim tās smadzenes aizbrauca, var gadīties, ka aiz protesta un nepilnvērtības kompleksa, jo krīzes apstākļos neko būtisku plauktos neesmu ievietojusi. Vismaz nedēļu, visa mana virtuves iekārta maigi sita man pa pirkstiem, tad pēkšņi ledusskapis sāka rūkt kā traktors un gals visam, kad vakar mēģināju atvērt tā durvis, tas bija Karstas! Ko dar sievišķis tādos apstākļos ? Sievišķis tādos gadījumos parasti krīt panikā , rauj no sienas kontaktus un neguļ visu nakti, jo baidās, ka tā kaste sāks degt, vai freons... nez kāpēc nāk atmiņā, ka freons dikti indīgs. Uzreiz likās, ka virtuve kaut kas smird, palika skaidrs, kāpēc kaķis „noskumis” un kāpēc veselībai tie dīvainie simptomi. Tādos apstākļos saasinās vēlme dzīvot, ēst un meklēt vīrieti.
Sievišķim ar manu pieredzi, dabūt vīrišķi desmitos vakarā nebūtu problēma, bet šai gadījumā bija vēlams, lai šam būtu kāda sajēga gar ledusskapjiem. Neticēsiet, bet piegāju pie virtuves loga un ieraudzīju busiņu, kuram uz sāniem rakstīts, ka šamais labo ledusskapjus. Nē goda vārds! Šamais tur stāv katru vakaru, bet man nekad nebija intereses lasīt, kas uz sāniem rakstīts! Uzzināt telefona numuru busiņa saimniekam bija pāris minušu jautājums. Vecis sēdēja vannā, bet izrādīja zināmu interesi. Vienojamies, ka raušu to vadu no sienas ārā un rīt no rīta šams apciemos manu ledusskapi.
No rīta vecis bij klāt. No kafijas atteicās. Atvēra ledusskapja durvis. Ievērtēja saturu. Paziņoja, ka freons nav indīgs. Neatrada nekādu bojājumu un tas siltums durvju malā tiekot iestrādāts speciāli, lai durvis nepiesalst. Uzlika termoregulātoru uz minimumu un lika man divu stundu laikā to vērot. Teica, lai es šamo informēju par rezultātiem un aizbrauca. Divu stundu laikā temperatūra ledusskapī kritās no 14 līdz 12. Motors sāka atkal nelabi rūkt. Pieskāros ledusskapja durvīm, rūkoņa apklusa. Atvēru. Un pēkšņi, nu tāda sievišķa intuīcija... izņēmu no ledusskapja durvīs ievietoto puslitra gaišās sojas mērces pudeli. Motors sāka dūkt kā bitīte. Temperatūra ledusskapī 5 minūšu laikā pazeminājās līdz 10 grādiem. Tagad sēžu un domāju, vai man tam meistaram zvanīt?
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry

[info]unpy
Link:(Link)
Time:01:31 pm
Ku labs pastāsts, patiesi iepriecināji, paldies!:))
(Reply to this) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:02:07 pm
ui, es jau piezvanīju meistaram un atzinos tai grēkā ar pudeli. Bet šis liekas labs meistars, lika man stundu sēdēt virtuvē un klausīties, kā rūc tā kaste un atskaitīties par temperatūru. Kad paziņoju par sēdēšanas rezultātiem, jams paziņoja, ka man ir čupā termoregulātors! Man uzreiz palika vieglāk, ka pie vainas termoregulātors navis mana pudele! cik saprotu, vel par agru atmest cerības kaut ko tur labot... ;o)
(Reply to this) (Parent)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:02:47 pm
Kas attiecās uz ledusskapi - pēdējās ziņas - atskaitijos meistaram par ledusskapja uzvedību un saņēmu kārtējo prikazi. Izslēdz un gaidi. Tātad - gaidu, pagāja pusstunda, ieeju virtuvē, klausos - ledusskapis neruc! Vispār! Ak, Kungs - tatad tas termoregulātors tomēr strādā! Zvanu meistaram un... tikai tad kad šis taipus klausules mēģina ko teikt, atceros, ka es taču to ledusskapi Atslēdzu. Man tāda sajūta, ka nu jau, esam nojūgušies abi ar to ledusskapi ;o))
(Reply to this) (Thread)

[info]unpy
Link:(Link)
Time:03:00 pm
:D
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:03:02 pm
kuš! ļoti atbildīgs brīdis - atnāca meistars un izdzina mani no virtuves!
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:03:21 pm
Yes!!!! 10 laši!
Pateicu meistaram, ka man ir sarežģītas attiecības ar sadzīves tehniku un dabulu vizīt karti ar piebildi, ka remontē visu izņemot TV. Tas ir Liktenis!
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:05:24 pm
Tikko zvanīja meistars, jautāja kā uzvedās ledusskapis. Ak, Dies! Es pat apjuku, kas tāds pirmo reizi manā pieredzē. Solījos informēt par situācīju.
(Reply to this) (Parent)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:01:13 am
vai! es vispār biju laimīga, ka man gadījās tā iespēja kādam to desmitnieku piespēlēt, nu tai nozīmē, ka bij kāds kas paņem pretīm ;o)) Bet vienalga ar to leduskasti vēl īsti droša neēsmu. Man kaut'kas atkal liek domāt, ka tomēr par skaļu un zini, piespiežot tās durvis kaut nedaudz ciešāk, tā skaņa mazinās par saviem 70-80% Tātad, iespējāms tās durvis vienkārši vibrē. It kā nav būtiski, vai ne? Bet ja jau vibrē, tātad nav cieši klāt un tas atkal nozīmē, ka nav hermētiski... Nu es te tā fantazēju aiz nekā darīt. Un ja jau tā klizma šam ir klāt tātad viņš saldē ne tikai to kastes saturu , bet arī visu dzīvokli!!! Vienā vārdā - Pasaule iet uz galu un Leduslaikmets jau sācies vienā lokālā teritorija. Un kas visskumjākais, tas es laikam par to visu maksāju - nu par to enerģiju, ko tā kaste patērē lai iesaldētu dzīvokli, kā arī par apkuri, kura savukārt to apsilda. Vienā vārdā ,visapkārt dzīvoklī haoss un man ir nojausma , ka tas ir sācies manā galvā ;o)))
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.