[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:09:07 am

Ak, ko gan es te runāju, atkal kaut kas man saka, ka nevajadzēja darīt to, ko tikko izdarīju… Par vēlu, vai ne?
Pāris dienas atpakaļ smuki iedvesmojos no  userinfojojo un nolēmu piekopt veselīgu dzīves veidu, tai nozīmē, ka sākšu to gavēņu tūri 2 reizes nedēļā... Gulēt aizgāju gandrīz laimīga. Domāju, ka būs pavasaris, pavasaris būs noteikti. Novilkšu mētēli iziešu ielās apskaidrota un atvieglota. Organisms bīs vesels un pateicīgs.   Tai brīdī biju droša, ka veselīgs dzīves veids man piestāvēs. Biju gandrīz laimīga. Vienā vārdā, nākotne rādījās daudzsološa. Kopš tā brīža, pagāja pāris dienas. Vakar, kaut kur ap desmitiem vakara sapratu, ka beidzās maize, tai sakarā uzcepu vienu keksīšu porciju, vanīļas. Bija garšīgi. Brokastīs piebeidzu pēdējo un tad atcerējos par to ... veselīgo dzīves veidu. Organisms nelāgi iebrēcās, laikam jutās vīlies. Atcerējos visu, ko viņam solīju un nokaunējos. Nedēļa vēl nav beigusies, vai ne? Un gavēt varētu jau sākt tagad, nu es tai nozīmē, ka var vēl paspēt.

comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]jojo
Link:(Link)
Time:10:16 am
vispār jau gavēņa dienā paredzēta viena ēdienreize, sievietēm 400-500 kaloriju, vienā manā mājās ceptā keksiņā/mufinā ir starp 125-140 (nu, kā kārtīgs grāmatvedis sarēķini savai receptei visai un izdali ar keksu skaitu). pieņemsim, ka šodien tava gavēņa dienas ēdienreize bija brokastis.

bet tā, ja kaut kas noiet greizi, vienmēr ir rītdiena.
(Reply to this) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:01:00 pm
Par tiem mufiniem, ļoti labi atceros, viena paplāte bij ar 6 mufinu formām, tā kā mīkla bija palikusi pāri, tā ielikās kaut kādā nestandarta formā un līdz ar to, tas lielākais cepiejiens kaut kā izkrita no konteksts. lai nebojātu kopējo harmoniju jams tika izlietots uzreiz, tāpēc gruti noteikt cik tur bija kaloriju un lai nestresotu lieki, tika notiesāti vēl četri mafīni, jo to forma neizkatijās ideāla, garozīņa vietām bija nolipusi, līdz ar to tie arī tika norakstīti. Pēdējie divi, kurus notiesāju pie rīta kafijas patiešām bija ideāli, bet tā kā vēl īsti nebiju pamodusies to kaloriju skaits bija un palika mīkla 'o(...
Būtībā jau visas ar veselību saistītas lietas izraisa manī dzīvu interesi. Es pat teiktu, ka teorētiski esmu gatava. Pusgadu atpakaļ nopirku kaut kādu grāmatu par pilates ar disku. Un lepojos ar to. Disku noskatijos. Patika. Princips vienkāršs - 15 minūtes diena guli uz grīdas un kustini kājas visādos leņķos. Sapratu, ka tas ir tas, ko grib organisms - izkustināt muskuļu grupas ( vai to, kas no tādām ir atlicis). Man kauns, protams, organisms palika gribot, jo pusgada laikā es neatradu 15 minūtes, lai nogultos uz grīdas! Bet grāmata joprojām tepat, rokas stiepienā uz galda( gribās tomēr atstāt organismam kādu cerību. Nesen lasīju internetā kaut kādu figņu no jogas, liekas saucās vipossana. Tur nav neko jākustina. Vienkārši jāmeditē. Atslēdzies no visa. Sēdi visu dienu lotosa pozā, ķer ar smadzenēm enerģiju un skenē visus savus iekšējos orgānus sākot ar kreisās kājas īkšķi. Princips likās daudzološs, tu pieslēdz to enerģijas staru konkrētam orgānam, noskenē, novērtē viņa stāvokli, piepilda ar kosmosa enerģiju līdz iestājās iekšēja harmonija... Vienā vārdā, manam organismam vienmēr ir cerība, laba teoretiska bāze. vienkārši man liekas, ka viņam ir slikta atmiņa un sakāpināts pašaizsargāšanas instinkts. Organismam nav paveicies ar smadzenēm ;o))
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]jojo
Subject:
Link:(Link)
Time:08:23 pm
tātad rītdiena (vai parītdiena). uz mūžības fona visai šai figņai nav nozīmes šā kā tā.
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:10:00 am
;o))))
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.