[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:11:20 pm
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]dark
Link:(Link)
Time:10:33 pm
Kādu dakteri apmeklē? (zinu, domāju ka neteiksi) :) Tu raxti "... un un ?"
:) Kašmars ir labs ātrās ēstuves nosaukums. Tev ir proba, ej uz "Kasmaru" pasūti kašmaru mercē un Tavas probas ir atrisinātas.
...
Ļoti labs dakteris, ja spējis padarīt Tevi mierīgu. Cilvēcisko samierināt ir ļoti grūti. Klausies, Fadu! Man ir liels lūgums ... vai Tu varētu ieteikt man šo dakteri? Būt mierīgam, tas ir viens no maniem sapņiem. ( un un ? man ir prieks, ka Tev izdevies un izdodas būt mierīgai, jo tas nozīmē, ka esi samierinājusies ar to, ka notiek tikai tas, kam ir janotiek) Un, domāju, ka ir jānotiek tam, ka Tev ir jāpasaka, kas tas ir par ārstu. (saki klusām, lai neviens cits nesadzird, sarunājuši ?)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:11:28 pm
(lepni) es apmeklēju Ģimenes dakteri! Parasti viss notiek pēc vienas shēmas, es ienāku, nošķaudos... Jams paskatās manī un prasa -, Ko, atkal nevesala?... Es pamāju ar galvu un viņš man izraksta slimības lapu uz divām nedēļām... Tad es divas nedēļas turpinu šķaudīt un guļu no rītiem , kamēr nepamostos. A kad pamostos, mēģinu salikt pa plauktiņiem visas savas problēmas , līdz saprotu, ka problēmu, kā tādu vispār nav. Cilvēks pats sev izdomā problēmas un cīnāsar tām visu dzīvi. Un ja , pēkšņi kaut kas tomēr šai dzīvē neiet izdomāju, kā to visu mainīt, nu tā ... ar glanci.... Jo būtībā jau nekas nemainās tikai tad, ja cilvēks neko nedara ... Nu un ... tad rosos ... ;o))
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.