[icon] fadu - ????
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Subject:????
Time:10:58 pm
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry

[info]
Subject:Re: mulstu
Link:(Link)
Time:09:44 pm
sorry, fadu.. ar spamu es biju domājis petroviča komentu :) nevis tavu jautājumu. man vienkārši besī ārā cilvēki, kas kaut ko saka tikai teikšanas dēļ.. :( nu labi, bišku pāršāvu pār strīpu.. atvainošanu..
kā es to varēju zināt? Tu domā par to, kas interesē cilvēku, kas tiko ticis pie pirmās automašīnas stūres? nu tur vienkārša lieta - psiholoģija, tā ir mana aizraušanās, jo gribu vairāk saprast sevi, bet sevi kā nevaru saprast tā nevaru, aber citus jau mazliet sanāk :) (plus man vēl ir ļoti daudz visādas aizraušanās) esmu no tiem cilvēkiem, kas iziet kaut kādam attīstības posmam cauri un neaizmirst to pašu procesu, es ļoti labi saprotu, kā jūtās sīkais skolā, kad viņam kaut kas nesanāk, kā jūtās cilvēks, kas pirmo reizi sēdies pie stūres un izbraucis pilsētas ielās uztraucas, ka viņu no visām pusēm tūlīt saspiedīs, es tīri labi stādos priekšā .. nu vispār diezgan daudz ko.. piemīt man tāda nelaime kā spēja ielīst otra ādā..
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Subject:Re: mulstu
Link:(Link)
Time:10:24 pm
..;o((... man arī... Kādreiz redzu uz ielas kādu cilvi. un man jau liekas, ka zinu, par ko viņš domā, uz kurieni iet', kāda viņam dzīve... Ir gadījies, ka tiešām ir man taisnība... bet cenšos nevienam to nestāstīt... jo cilvēki paliek "nervozi", viņiem liekas, ka jaucos viņu dzīvē... Bet nu gan zem deķa ;o))) šodienai pietiks ;o)
(Reply to this) (Parent)

(Anonymous)
Subject:Re: mulstu
Link:(Link)
Time:02:36 pm
Tik un tā - lekties nav labi.

Īpaši, ja Tava saprašana foto jomā krietni vien atpaliek no Tavas saprašanas un zināšanām auto jomā - man šķiet, Tu pat nesaprati, kāpēc Petrovičs tā teica.
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]
Subject:lekties? domā es lecos... ?
Link:(Link)
Time:04:19 pm
"Pēc nodrukātajiem vien parametriem izvēlēties - khmmm...;-)
Kauč kā nav populāra automašīnu pirkšana caur internetu, visi grib redzēt savām acīm, iesēsties, pataustīt, testa braucienu izbraukt.
Ar daudzām citām lietām ir līdzīgi.
Un parametru, uz kuriem skatīties, ir daudz :("

-- tas te mums bija Petrovicha pirmais koments...

"A kam tos nosauktos ciparus vispār vajag? ;-) Ja par automašīnām runājam, tad vismaz 5-10 lielo firmu tautas klases mašīnu modeļi ir pietiekami līdzīgi, lai varētu iepērkoties galveno uzmanību vērst uz savām komforta sajūtām un izskats patīk/nepatīk jautājumiem ;-)
Tāpat ir ar arī fotoaparātiem. Izvēloties vadošo ražotāju vidējas klases aparātus iespēja rupji kļūdīties ir neliela, attēla kvalitāte un funkcijas būs līdzīgas, un var atkal skatīties uz to, vai patīk dizains un vai aparātiņš labi guļ rokā un pie acs :)"

-- lūk te ir otrais Petrovicha koments..

tagad:
1) vai Petrovichs vispār minēja kaut ko lietderīgu, kam [info]fadu būtu jāpievērš uzmanību (kā totālai iesācējai digi-foto)? piem. atrast balansu starp cenu, kvalitāti, ražotāju?????
2) vai gadījumā nav jūtama Petrovicha katra komenta pirmo ~8 vāru pretrunas?
3) "ja es pat nesapratu, kāpēc Petrovichs tā teica" - anonīmā vārdi, vai tamdēļ uzreiz no Petrovicha puses jānolīdzina ar zemi tas, ka es ieteicu [info]fadu dazhus parametrus, kas iziet pāri Petrovicha "pērc to skaistāko" ieteikumam un uz ko buutu japieverš uzmanība viņai pērkot foto? pie tam - es nearvienu vārdu neminēju, ka jāpērk caru i-netu tikai pēc parametriem, neostore bija dots kā piemērs, kuru var apskatīt un kurš nav obligāti uzreiz jāpērk... [ehh, ja vēl tas veikals būtu manējais...]
4) lecos? via pašlaik gan nelecies Tu, ar savu nepārbaudīto apgalvojumu "Tava saprašana foto jomā krietni vien atpaliek..."? pie tam vēl anonīmā formā..
5) es nepretendēju arī ne uz kādu tur auto spečuka statusu.
6) un tagad es atkārtošos - "nu cilvēki, padomājiet tač bišku tālāk par degungalu!!"

bļin - cilvēkam, kurš cenšās kaut ko lietderīgu pateikt/ieteikt otram te sākas visādas uzbraukšanas.. par to, ka viņš aizstāv savu teikto pret vienkāršu demagoģiju.. daprigaļis..
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu - ????
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.