[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:08:20 pm
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]svari
Link:(Link)
Time:10:05 pm
Tikai, dieva dēļ, neturpiniet tādā garā, kā tagad raksta: "Viss! Es lasos prom no šejienes!" To viņi tikai grib. Lai valstī paliek tikai apātiski idioti.

Man darbā ir viena blondīne, kas pēdējās vēlēšanās balsoja par TP. Kad šodien no rīta uzgriezu skaļāk radio, viņa izbrīnīta jautāja: "Vai tu interesējies par politiku?!". Lūdzu, neatstājiet mani vienatnē ar šādu publiku :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:10:57 pm
tā vēl trūka, tieši tagad sākas viss interesantākais. Nekādus seriālus nevajag - ar rītdienu sākšu sekot ziņām... ! Teiksi,nu ja godīgi... tas Kalvītis , kā lai maigāk... ;o) Nu neiedvesmo. Bet šodien, ka ieraudziju ziņās viņa reakciju ... viss Un arī tas, ka tieši viņš pats... nē, nu iedomājaties , viņa frāze - Zatlers nav vainīgs, ka viņš ņēma naudu, - vainīga Valsts...!!! Nu tad jāprasa, kurš tad to valsti vada ja ne Kalvitis...? Līdz ar to, par to, ka Zatlers ņēma naudu ir vainīgs Kalvītis...vaitad ne? un tā otra frāze -tas, ka Zatlers atzinās,ka ir ņemis kukuļus padara viņu ne par vainīgu, bet gan par varoņi, jo ne katrs ir spējīgs atzīties savos grēkos. Nē... nu tad gan ... ko gan citu - par godu, ka jams varonis ievēlēsim šo par prezidentu. Un kas raksturīgi - TĀ domā 58 % no valdības, un tā kā jamie nav izvirzijuši savas kandidaturas, bailes iedomāties kādos grēkos jamie nav mums atzinušies
viss interesantākais tikaisāksies, varbūt tagad katru dienu katrs no 100 beņķu sēdētājiem kāps uzkanceli un valsts priekšā atzīsies pie SAVIEM grēkie... Vot Kļeckins, šovakar teica pēc Panarāmas - dodiet Zatleram 100 dienas... Jautājums - priekš kā?!!! Es domāju, pēc tādas 100 beņķu kopistiskās grēksūdzes, Zatlera nodokļu nemaksāšana būs tāds štrunts uz kociņa un Tautanolems - patiesi - Zatlers ir vislabākais, ko mums varēja piedāvāt!
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.