[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:05:49 pm
Starp citu ...;o)))

Šonakt sola -30 grādu salu [5]«Apollo»
Trešdiena, 7. februāris (2007) 17:01

Šonakt laikā no pulksten 1 līdz 5 Vidzemē un Latgalē gaisa temperatūra pazemināsies līdz –25...–30 grādiem, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūras Meteoroloģisko prognožu daļa.
Savukārt Rīgā šonakt no pulksten 23 līdz 3 gaisa temperatūra pazemināsies līdz – 15 grādiem. Nakts otrajā pusē un no rīta gaisa temperatūra turpinās pazemināties un sasniegs –18 grādus. Savukārt Kurzemē naktī gaisa temperatūra būs līdz –21 grādam.
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]kramers
Link:(Link)
Time:06:54 pm
I tā viņiem vajaga! Tiem lepnajiem vidzemniekiem.
(Reply to this) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:07:06 pm
he he..;o)))PPP... Es arī... sēžu te un domāju, nu Nāfig man rīt iet uz darbu -30, nu vai tiešām tas ir tik būtiski, nedēļas nogalē to dienu pavadīt darbā! ;o/ Un tad man pēkšņi dolec, ka tā nemaz nav piektdiena, ka būs vēl viena ... ;o( un tad es pavisam apvainojos uz pasauli, laika prognozi un visu to nejēdzību apkārt. Uzreiz sagribējās ko tādu labu izdarīt tki jaukam sievišķim, kā es... Tagad nevaru izšķirties... ko tādu labu... varbūt vannu... vai karstu tēju... a varbūt uzreiz uz gultu? Kaut gan, gultalaikam atkrīt. ;o/ Iedomājies, kad pamodīšos būs jau tie -30
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]bumsis
Link:(Link)
Time:08:11 pm
skaties kārtīgi ietin snīpīti šallē!Turie, Mazais Siltummīli.:)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:08:20 pm
nu kāpēc, kapēc man rīt kaut kur ir jāteš? Man vispār ir pēdējā laikā stipra pārliecība, ka mans aizcinājums ir mājsaimniecība! Goda vārds, mājās ir tik labi!!!
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.