[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:06:00 pm
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry

[info]formica
Link:(Link)
Time:07:14 pm
(C) http://www.likumi.lv/doc.php?id=90585


1.11. ceļu satiksmes dalībnieks — jebkura persona, kas atrodas uz ceļa vai tieši piedalās ceļu satiksmē;

1.9. ceļš — jebkura satiksmei izbūvēta teritorija (autoceļš, iela, prospekts, šķērsiela u.tml. teritorijas visā platumā, ieskaitot brauktuvi, ietves, nomales, sadalošās joslas un saliņas)

19. Diennakts tumšajā laikā ārpus apdzīvotām vietām, kā arī apdzīvotās vietās, ja ceļš nav pietiekami un vienmērīgi apgaismots, gājējiem, kas pārvietojas pa brauktuvi vai nomali, jālieto gaismas atstarotājs vai cits gaismu atstarojoša materiāla elements vai jātur rokā iedegts lukturītis.

-------------


sc, Spānijā, Portugālē, Francijā, Itālijā maksā sodus bez debatēm tikai par to, ka auto salonā nav atstarojošā veste.. vazāties naktī pa ceļu tur gan reti kam iešaujas prātā.. :P

http://www.thisistravel.co.uk/travel/news/Holiday-drivers-face-penaltyfines-article.html?in_article_id=44902
(Reply to this) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:07:21 pm
Kāpēc valstij pietiek laika , lai izdomāt veselus Trīs likumus, lai piespiestu savus vēlētājus pašiem rūpēties par savu dzīvi un neviena panta par to, ka uzņēmums ,kuram ir tiešais pienākums apgaismot ietvi var ne tikai ekonomēt uz iedzīvotāju dzīvībām savu elektrību, bet arī sasodīti regulāri paaugstināt tarifus? Kāda nozīme tam stabam ielas malā , ja no viņa nav nekāda tolka?
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.