[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:09:34 pm
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]fadu
Link:(Link)
Time:12:03 pm
kaut kas jau tur ir paredzēts... bet man paniskas bailes padarīt pastāvošas lietas neatgriezeniski sabojātas, it īpaša , ja tas attiecās uz tehniku... ;o( estev pastāstītu, kā man nesen gāja šai ziņā ar kartridžu... bet es zini... man tā iet ar visu ;o))) nav jēgas... Var gadīties, ka kādreiz vēl kādā tusiņā saskriesīmies un ja man gadīsies tai brīdī šis verķis pa rokai, atgadīni man lai es būtu tai vakarā pret tevi īpaši laipna ;o)))
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]petrovichs
Link:(Link)
Time:12:12 pm
Neenu, tur nenotiek nekāda iejaukšanās fotoaparāta iekšējā dzīvē ;-) Vnk aparāts tiek notēmēts pret kādu baltu papīra lapu, un tiek nospiestas dažas podziņas, kā rezultātā aparāts iegaumē tās vietas apgaismojuma apstākļus.
Ir labi, ja pēc tam atceras aparātam iestādīto vērtību atslēgt, ja bildējam jau citā vietā :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:12:18 pm
visās lietās ir svarīgi "nospiest pareizās podziņas" ;oDDDD galvenais zināt kur jamās ir ;o) Vispār es lasiju to 1,5cm biezo instrukciju... aparātiņa darbība tas neko nemainija ;o) tur pat kaut kādas opcijas izskatijās vispār automātiski iestādītas un neparedzamas mainīšanai... un tieši tās, ko gribēju mainīt ;o/ Tad es sapratu, ka nesaprotu neko un nomierinājos
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.