[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:10:13 pm
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]fadu
Link:(Link)
Time:09:02 pm
labi jau labi, izstāstīšu, ko man patīk darīt zem segas... ;o)

man liekas, ka tā pāaudze ir lasijusijusi vienas un tās pašas grāmatas ... vienkārši nebija izvēles. Vai nu kāds izvēlējās mūsu vietā ;o))

visvairāk baida Visuma "melnie caurumi", jo kas to zina, varbūt arī tas vēl nav viss ;o//...;o)) un tikai viens no daudziem pakāpieniem. Kāda no spirāles vītnēm, vienkārši enerģija atbrīvojās un pārlec no vienas vītnes uz nākošo un kur traucās tā spirāle, kurai droši vien ir tikai viens mērītājs - Laiks ( un var gadīties, ka arī tā nav un tas ir tikai cilvēka izdomājums. Faktiski, ja laika nav, tad mēs esam mūžīgi. Man tas patiktu, bet kuram gan tur augšā ir svarīgs mans viedoklis ;o)))
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]petrovichs
Link:(Link)
Time:09:11 pm
Kas tur ir - augšā? Bet varbūt viņš ir visur? ;-) Un varbūt viņš ik pa brīdim uz mums paskatās un smaida? :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:09:19 pm
a bet protams ;o)) viņš smaida ar manu smaidu ;o))))
mani vispār mulsina tas, kā izskatās visi ātomi un molēkulas 'tādas pašas mini saules sistēmas , ātomi, kas riņķo apkārt... varbūt mēs nemeklējam saprātīgu civilizāciju pareizi, var gadīties, ka teleskops ir jāmaina pret mikroskopu ;o))) Un nav izslēgts, ka mūsu civilizācija kaut kur tiek uzstverta, kā kāda zaraza vai infekcija, teiksim - sēnīte... ( vispār, esmu kaut kur lasijusi, ka par sēņu būtību vēl īsti nekas nav skaidrs ) Un var gadīties, ka mežā kādam murķelim Visumā vairāk nozīmes, nekā visai Cilvēcei kopumā ... ;oDDD

vispār es esmu tāda pļāpa... labāk nesākt ;o) Tie laikam gēni... bet par gēniem nerunāsim, man arī tur sava versija ;o)))))
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]petrovichs
Link:(Link)
Time:09:23 pm
Jā, par atomiem un saules sistēmām - es arī par to līdzību esmu domājis :)
Nu, un ko par gēniem vari teikt? :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:09:36 pm
nu tā līdzība ir tikai no tā ka visu, kas apkārt, vieno un iespaido vienu un tie paši dabas likumi. Tur šaubu nav,... tas vienkārši apstiprina to, ka ir kopēji likumi
par gēniem šodien nerunāšu ;o)) man uz virtuvi jāskrien ;o) Sievietei nav nekā svarīgāka par virtuvi, nu varbūt vēl vannas istaba, nu labi, labi guļam istaba arī ;o))
Par gēniem es vēl padomāšu. A kā tu domā... gēniem ir atmiņa... globāla atmiņa par mūsu kopīgo radinieku, kas dzīvojis neaptveramu laika periodu atpakaļ... Ja? NU ja gēniem ir atmiņa vai tiem ir saprāts? Ar ko viens atšķirās no otra? un varbūt cilvēkam netik daudz sāp tas, ka viņa nebūs, ka tas , kā kāds pēc gadiem 400 izrīkosies ar viņa gēnomu. Un varbūt tā gēnu sistēma arī IR tā dzīvā būtne , kas dzīvo mūžīgi, pastāvīgi atjaunojoties paaudzēs un tās dvēseles vienkārši parazitē uz tā. mmm?
Es jau teicu, ka protu sajaukt galvu jebkuram ;o))
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]bumsis
Link:(Link)
Time:10:21 pm
Nebūs jāgaida 400 gadi.Pārāk strauji attīstās rotaļas ar genotipiem un fenotipiem un kādiemturvēltipiem...:(((
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:10:25 pm
vo, vo ... mēs dobeigsim savus gēnus un tad sataisisim tusiņu kaut kur tur uz mākoņmaliņas ... mums tad būs ko atcerēties... sāksim ar to, kā triecientempā esam dobeiguši Cilvēci... neatstājot Augstam prātam tur augšā izvēles. (čukst - varbūt tad nevienu atpakaļ nesūtīs, mmm? ) bet tad Augstais prāts vairs neattīstīsies un degradēs ... vot tad arī būs Armagedons... Kašmars ;o)
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.