[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:07:57 pm
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]fadu
Link:(Link)
Time:11:10 pm
;o) ... ja godīgi, tad es pat viņus nepazīstu, un ja uz trepēm mani kāds sveicina, tad nolemju, ka tas uir kāds no kainiņiem ...
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]kangaroo
Link:(Link)
Time:11:21 pm
Es arī nepazīstu. Visus. Bija mums te viena smuka meitene blakus dzīvoklīti noīrējusi, bet kaut kas viņai lāga nevedās un prom bija. Pat atvadu buču neiedeva. Lejas kaimiņi uzcēla māju un aizbrauca. Piektā stāva šuvēja paplašināja vasarnīcu un pārcēlās tur dzīvot. Otrā stāva pensionētā latvieūs valodas skolotāja krievu skolās Aļevķina Ivanna galīgi švaka palikusi- reti manāma no tirgus dārzeņus stiepjam. Jurčiks no pirmā stāva turpina taisīt bujāņus, kad sieva nav mājās... bet arī aizvien retāk, laikam vecs paliek. Vēl dažus no mūsu kāpnēm zinu, bet no blakus kāpnēm tikai retu...

Ā, aizmisu pateikt, ka mani ievēlēja par kāpņu vecāko. T.i. es sarunās ar apsaimniekotājiem pārstāvu mūsu kāpņu intereses.
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]fadu
Link:(Link)
Time:11:31 pm
nu protams, ka tevi ar tavu cienījāmu imidžu tikai par kāpņu vecāko ;o)))... a es te tikai visus kaķus pazīstu, mums te divi dzīvojās, viens siāmietis un otrs tāds svītraini raibs ... katru rītu , kad 5taisu durvis vaļā, šie jož uz manu pusi un tad lēmām kāpjam lejā līdz ārdurvīm pa ceļam nedaudz parunājamies, ( nē nopietni - tie kaķi prot tīri artikulētas skaņas un tonis arī dažāds ) tad es viņiem atveru durvi un viņi laiž vīli uz krumiem.
Proba tāda, ka viņu saimnieki dzīvo piektā stāvā un neuzskata par nepieciešamu tos izlaist ārā, vienkārši izmet uz trepēm un viss... un nabaga dzīvniecvīņi gaida, ka kāds tās leja durvis atvērs ;o) Tā arī piestrādāju par kaķu šveicāri ;o)
(Reply to this) (Parent)

[icon] fadu -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.