: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 14., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:44
Patiesībā ir baigi riskanti lasīt tādas grāmatas. Tur visi vienmēr dzer un pīpē.. Un pēdējās dienās es jau kūpinu kā skurstenis. Ja agrāk man viena paciņa turējās nedēļu, tad tagad... Svētdien nopirku, bet šodien paciņā mētājas vairs tikai nožēlojamas piecas (vai sešas) cigaretes. Kas mani sponsorēs?
Mammai rīt dzimšanas diena, bet man 1) nav ne jausmas, ko viņai uzdāvināt 2) man nav naudas, par ko viņai kaut ko uzdāvināt, pat ja es izdomātu, ko 3) nav ne jausmas, ko lai dara. Kā vienmēr visu atlieku uz pēdējo brīdi. Protams, fakts, ka mans prātīgais brālis, kuram nauda brīnumainā kārtā vienmēr pieturās makā, vēl apmēram divas nedēļas mētāsies pa ierakumiem savā armijnieku nometnē, man bija izkritis no prāta. ja man būtu septiņi gadi, es ar šķību roku varētu uzzīmēt kādu kartiņu un justies kā muhameds, bet man ir par saviem desmit gadiem vairāk (piemiegsim acis uz to, ka jau pēc septiņdesmit sešām dienām [nez kāpēc, uzrakstot to tā, vairs neliekas tik tuvu] man stukņit astoņpadsmit). Īsāk sakot - ko lai iesāku?
Uzcept kaut ko? Bail riskēt..noindēšu ne tikai mammu, bet arī sevi :/

Mūzika: Haggard - Awaking The Centuries

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]drako
Date:14. Jūlijs 2004 - 16:46
(Link)
Nežēlīgi smuks userpiks.
[User Picture]
From:[info]f
Date:14. Jūlijs 2004 - 17:01
(Link)
paldies :}
[User Picture]
From:[info]skyhell
Date:14. Jūlijs 2004 - 20:31
(Link)
aizej uz pljavu un sapluuc pukju pushkji vai ja ir Ls, tad nopeerc! mammaam jau neko iisteniibaa nevajag, tik' pieraadiijumu, ka vinjas miil un par vinjaam domaa, tas arii viss!
[User Picture]
From:[info]f
Date:14. Jūlijs 2004 - 20:50
(Link)
Tu pat iedomāties nevari, kādu ideju man pasviedi!
3 virtuālie zemeņu grozi Tev! ;D

> Go to Top
Sviesta Ciba