: who's that girl? - riita agrumaa..

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Aprīlis 12., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:46 - riita agrumaa..
Nu ja..kam riits, kam vakars, kam pusdienlaiks..atceros tos jaukos laikus, kad man pienaaca klaat kameer es guleeju, un es vareeju mieriigu praatu nomurminaat "atshujies" un guleet taalaak, neklapeejot ne ar ausi. tagad man jaasaka "jaa, jaa, jau celjos, es nemaz neguleeju", citaadi palaidiishu garaam lielo jautriibu - dzirdeet daraamo darbu sarakstu. pati peedeejaa piebilde visaa uzskaitee, protams, ir pati labaakaa "un neseedi pie interneta!". a kursh seezh pie interneta?!? vai tad kaads vispaar muusdienaas seezh pie neta?!?
Shodien braucu uz Riigu, bet nezinu, ko tur dariishu, jo to, kas man jaadara, dariit negribaas...ampeeram, kaa beerniibaa, kad atlika nopuusties, ka "nav ko dariit" un mamma jau iztapiigi naaca talkaa ar piedaavaajumu sakopt maaju vai kaut ko taadaa stilaa. tagad arii neriskeeju vinjas klaatbuutnee teikt, ka man nav ko dariit. aizsuutiis manu uz savu biroju pavadziimes rakstiit. nu nee, paldies par kuukaam.
Cilveeki ir tik aktiivi - kaut kaadi treninji, pulcinji, kori, tusi (kaa man tas vaards atgaadina "tusneeshanu") u.c. izklaides..bla bla bla, iisaak sakot. a ko daru es? neko. pilniigi neko. slinkoju. uz velna paraushanu. un pat ja es kaut kur eju, ja nebuus kaads, kas mani biida, es naakamreiz neaizieshu. pat ar visu biidiishanu neaizieshu.
Garastāvoklis:: es nositiishu Beyonce
Mūzika: Maroon5 - This Love

(10 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]charm
Date:12. Aprīlis 2004 - 10:31
(Link)
:D a kaapeec tu gribi nosist Beyonce? Truukst aktivitaashu?:)
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Aprīlis 2004 - 10:36
(Link)
nuuu..tas arii, bet patiesiibaa es redzeeju vinjas peedeejo klipu un saaku domaat, ka vinja ir Stulba.
From:[info]failurrre
Date:12. Aprīlis 2004 - 10:34
(Link)
ko tew beyonce nodarījusi? :DDD
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Aprīlis 2004 - 10:38
(Link)
uzfilmeejusi savu jauno klipu. naughty girl vai kkaa taa. baac! zheel, ka nav viduslaiki. tad visi, kam nebuutu zheel, vinju ar puvushiem tomaatiem nomeetaatu ;D
From:[info]failurrre
Date:12. Aprīlis 2004 - 10:40
(Link)
to klipu esmu redzeejusi :DDD
nekas iipash...taapat kaa wisi ieprieksheejie :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Aprīlis 2004 - 10:41
(Link)
galu galaa - ko vinja paardot? talantu? phe! seksu vinja paardod. taapat kaa lielaakaa dalja. nozheelojami.
From:[info]tviglis
Date:12. Aprīlis 2004 - 11:11
(Link)
tāpat kā Aguilera? izskatās, ka tev viņa patīk, bet, piedod, tas ir analogs iesaiņojums, kā pārdot savu preci.
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Aprīlis 2004 - 11:14
(Link)
man patiik vinjas dziesmu vaardi. okay - dirrty ir tuksha dziesma. bet to, ka Agilerai ir balss, atshkjiriibaa no lielaakaas daljas, nevar noliegt. vispirms man iepatikaas vaardi, un tikai tad vinja pati. smuka. nedomaaju, ka vinja paardod seksu. kad saakshu taa domaat..buus beediigi.
From:[info]tviglis
Date:12. Aprīlis 2004 - 11:34
(Link)
atšķirībā no lielākās daļas kā?
balss vispār viņai ir, tikai reizēm man rodas iespaids, ka viņa nemāk to pilnībā izmantot un pārāk spiedz/kliedz/izklausās nepatīkami.
dziesmu teksti un mūzikas stils ir atkarīgs no gaumes, tas tā. bet imidžs ir pilnīgā d*$%. ja gorīšanās tik atkailinātai, cik vien maksimāli var, lai klipu necenzētu, diezgan primitīvā veidā pie tam (atkailināties klipos var arī estētiski, Dž. Džeksonei pasen bija viens tāds diezgan baudāms klips), apgalvojot, ka pīrsingi intīmās vietās, staigāšana apakšveļā balvu pasniegšanas ceremonijās utml samērā vulgāras izdarības ir viņas īstā būtība, tad man ir vienkārši žēl. un nevar noliegt, ka tā ir mākslīgā veidā uztaisīta the thing that sells - talants otrā vietā, par primāro izvirzot pārspīlētu seksualitāti.
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Aprīlis 2004 - 17:20
(Link)
es protams, nezinu, kaadi dzinulji vinju vada. varbuut vinja vnk par mums visiem smejas ar savu stilu. varbuut vinjai taa tieshaam patiik. uz tiem teerpiem utt.es skatos kaa uz priekshnesumu. paskaties - ikdienaa vinja taa negjeerbjas, kaa uz skatuves. un mis Jackson un Timberleika izgaajiens, hm? ljoti skaisti? kaarteejais maarekinga triks. tu jautaaji - "atšķirībā no lielākās daļas kā?" - no lielaakaas daljas t.s.dziedaataaju. un lielaakaa dalja no visa taa, ko mees tagad runaajam ir gaumes jautaajums. man patiks vinjas dziesmas un vinja pati, kameer uzskatiishu, ka tur ir kkas veertiigs. kaut kas, kas piesaista mani.

> Go to Top
Sviesta Ciba