|
Februāris 5., 2006
Comments:
| From: | f |
Date: | 5. Februāris 2006 - 19:14 |
---|
| | | (Link) |
|
ārprātīgais cilvēks. bet es, par laimi, jau šo to lasīju par taviem šedevriem, tā ka šis trieciens man nebija tik smags :)
Man patīk, sanāk, es tagad apsveru domu uzcept ābolu pīrāgu vai keksu :) Un man riebjas vārīti kartupeļi, es ēdu tikai ceptus uz pannas (kā Lido, ar kraukšķīgu garoziņu :P) Tas ir viegli, tikai vajag motivāciju :D
| From: | f |
Date: | 5. Februāris 2006 - 19:24 |
---|
| | | (Link) |
|
..un kādu, kas nopērk izejvielas (par savu naudu) :)
/cepti kartupeļi neveselīgi, bet vārītie man gan iet pie sirds. turklāt - pārvārītus kartupeļus vēl var ēst, bet piededzināti gan der tikai rukšiem.
Man vecāki nemaz tik daudz naudas neatstāja, mana laime, ka ledusskapī ir daudz visa kā vēl. Zinu, ka neveselīgi, toties gardi ;)
| From: | f |
Date: | 5. Februāris 2006 - 19:31 |
---|
| | | (Link) |
|
man lielākais meistardarbs bija Tiramisu. diemžēl pati nevarēju ieēst, jo biju pārēdusies no smaržas. turklāt, recepte paredzēja arī riekstus (ļoti negaršo). bet nu citi teica, ka esot garšīgi. varbūt meloja, bet tad paši vainīgi :) ar to arī manas pavāra gaitas ir cauri. |
|
|
Sviesta Ciba |