: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 9., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:50

(48 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]4
Date:10. Janvāris 2006 - 13:59
(Link)
Viena lieta ir dzīvot ar kādu, kas nav tava ģimene, par ko tev nav jāatbild, un kā priekšā tev nepar ko nav jāatskaitas, Otra - apprecēties, tad jau arī bērni parādās, daudz un dikti visādas atbildības..
Par to pārējo, mani vienu reizi bildināja pēc divu nedēļu attiecībām - UN tas IR stulbi un smieklīgi, otrā reize, jā es to cilvēku nemīlēju, bet sasodīts, man bija ļoti labi ar viņu kopā. Ja attiecības izveidotu tikai tad un tāpēc, ka kāds kādu ļoti mīl, tad pāru būtu par kādiem 80% mazāk. Lielāko daļu cilvēki māna sevi un citus, vnk, lai nebūtu vieni. Vai ir nosodāmi tas, ka atklāti pasakot, ka tās jūtas ir patiesi siltas un fantastiskas, bet tā nav mīlestība ir kas nosodāms? Un vai tāpēc es nevaru justies pēc sava "nē" sūdīgi? Ja man ir sex ar cilvēku tad tāpēc, ka man viņš ir labs draugs, par draugu pārdzīvojumiem būtu nepareizi nejust līdzi? Un neuzskatīt, ka tas ir stulbi, ka tiešām foršas lietas tiek sabojātas, jo redz "papīrus" vajag?
[User Picture]
From:[info]dusk
Date:10. Janvāris 2006 - 14:31
(Link)
Es ne jau par to kā tev gāja/gājis, bet gan par to ka man liekas stulbi, ka tu tādus cilvēkus un situācijas sauc par smieklīgām un stulbām. O jā dzīvot ar kādu un neparko neatbildēt :) Ar aprecēšanos ne vienmēr bērni parādās, otrādāk ir biežak. Nu var uztver to kā papīru un baiso pienākumu, es to uztveru kā fun pasākums. Ja kādam tas ko nozīmē - lūdzu. Un dzīvot tāpat vien ir apmēram ja kas es neparko neuzņemos atbildību un ņemu fraku (ar šadu attieksmi gan man liekas vispār nav vērt draudzēties pat parasti), a precēties manuprāt ir drizāk pirmā doma iešaujās - es jau tā nepadošos ja kas un dodu apliecinājumu, jo principā itin viegli var izšķirties. Un es uzskatu pēc sava nē tev nav jājūtas sūdīgi, jo tu visu laiku dzivoji ar domu man ir ērti, man ir savs fun, ir labi, man tomēr līdz galam tas otrs nepatīk, otrs nekad līdz tam neaizdomāsies. Un attiecības nesačakarē tas ka viņš/viņa tevi bildina, bet gan tava nostāja :) jo otram vajag izskaidrot to, o jā bet redz vairs nebūs tas :P Un redz tādi cilvēki ir smieklīgi un stulbi un tas bija arī tas ko es nevēlējos pieņemt tavā paša pirmajā postā nevis klausīties tavu dzīvesgājumu, jo man absolūti nešķiet stulbi ja kāds pat pēc 2. ned izbīda ko tādu (nenopietni bet ne stulbi, starpcitu dzīvot var itin labi arī nenopietni). Mēs strīdamies par dažādām lietām.
From:[info]4
Date:10. Janvāris 2006 - 14:37
(Link)
Cilveeks var patikt tikai liidz galam, ja vinju miil? Bullja suudi - arii perfektaakos un visaadi citaadi labaakos var gadiities neiemiileet, bet cieniit vairaak, nekaa vieni otri miileetaaji to dara viens pret otru. Ja man liekas, ka preceeshanaas ir stulba un smiekliiga lieta, kuras pamatmeerkjis ir papiiru sabopjaashana un kaut kaada privaatiipashnieciska apziimogoshanaas, man nevar likties, ka arii bildinaashana ir stulba?
Teema sleegta.
[User Picture]
From:[info]dusk
Date:10. Janvāris 2006 - 14:51
(Link)
Tur jau taa saals tapeec tu esi pieskaitiiji sevi aptaujaa pie nevisai precamo personu skaita :D Pilniigi chau ar tevi :D

> Go to Top
Sviesta Ciba