: who's that girl? - .referātō.

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 7., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:40 - .referātō.

(24 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]h2o
Date:8. Novembris 2005 - 10:47
(Link)
uj, mana atmiņa, mana atmiņa....;) bet nu atceros, ka bija viena tāda varen laba grāmatiņa, "sakura" vai "sakuras zars" saucās, tas principā ir ceļojuma apraksts un bija mans pamatavots(tikai iesaku pārbaudīt, vai učene to grāmatu no galvas nezin, jo tur bija daudz vietu, kuras ērti vnk pārrakstīt..:)un, ja nu tava pasniedzēja ir Japānas fanāte, tad droši vien ir to lasījusi), +ņēmu vēl k/kādas grāmatas bibliotēkā un lasīju/tulkoju no interneta, kur ir kaudzēm tās informācijas. nosaukums manam referātam bija laikam "Japānas kultūras pamatprincipi" or smth, un galvenā fiška bija aprakstīt nevis konkrētas lietas, bet uz kādiem pamatiem tās veidojušās/tikušas novērtētas, iekļaujot reliģiju un klimatiskos apstākļus:) nu un tās konkrētās lietas(kautvai to pašu kabuki) minot kā piemērus un aprakstot mazliet sīkāk, ja referāts tāpat nedavelk līdz nepieciešamajam garumam:)
galvenais sākumā izdomā kuras Japānas kultūras daļas aprakstīsi, piem., nodaļa "pamatprincipi mākslā"(šito labāk sadali apakšnodaļās, ļoti plaši), "pamatprincipi kulinārijā"..da vispār, ja Tev min. garums ir 10lpp, vari arī tikai par mākslu rakstīt, jo tur ir tiešām daudz. nu, un kad būs tāds plāniņš, būs i vieglāk rakstīt, i materiālus meklēt +varēsi pasniedzējai parādīt, ko viņa par to domā:)
[User Picture]
From:[info]f
Date:8. Novembris 2005 - 10:53
(Link)
nupat tas sāk izklausīties sasodīti sarežģīti, bet nu es padomāšu.. galu galā, tas izklausās sakarīgi. tagad tikai jāsapurinās un kaut kas jāpadomā arī pašai. bet, ja kas - gaidi jautājumu lavīnu :)
From:[info]h2o
Date:8. Novembris 2005 - 11:11
(Link)
galvenais tagad uztaisi plāna uzmetumu, ko pasniedzējai parādīt. neliec pārāk vispārīgus nosaukumus nodaļām, bet arī ne tādus, kur teksts izsakāms dažos teikumos, tomēr pats galvenais - par tēmām, kas liekas interesantas, nu, par kurām nebūs grūti saņemties k/ko arī uzrakstīt:) ja pasniedzēja normāla, tad ieteiks/pakoriģēs k/ko tajā plānā, un tad jau būs vieglāk. un noteikti paskaidro viņai, ka rakstīsi nevis par to, ir, bet gan kapēc ir tieši tā - pēc te lasītā spriežot, viņai tas varētu tīri labi patikt:) kad Tev ir nākamā konsultācija par referātu?
jautājumi - sure, ja vien spēšu uz tiem atbildēt, palīdzēšu:)
[User Picture]
From:[info]f
Date:8. Novembris 2005 - 11:14
(Link)
tā kā šonedēļ viņa ir slima - nākamotrdien. i have some time :)

> Go to Top
Sviesta Ciba