: who's that girl? - Komentāri
>
Jaunākais
>
Arhivētais
>
Draugi
>
Par sevi
Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life
Februāris 15., 2024
f
19:38
labs!!
"pievieno atlikušo buljonu" no manas krēmzupas. atlikušo no cik vispār?
kā arī pienu un saldo krējumu pievieno pirms vēl pievieno nūdeles, un vāra 15 minūtes! lai pienu sarauj gabalos, vaij?
Read Comments
Reply
No:
Sviesta Ciba user
Lietotājvārds:
Parole:
Iežurnalēties ar'?
Anonīms
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
Neformatēt automātiski:
Ziņa:
Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
>
Go to Top
Sviesta Ciba