: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 21., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:41
un šķiet, dzīvē mazliet par maz prieka. lai gan beidzot man ir interesanta grāmata, ko lasīt. pat divas. vispār man ir trīs, ko lasīt, bet trešā ir izrādījusies pilnīgs mēsls, nesaprotu, par ko tur labas atsauksmes iekš goodreads "ballīte uz jahtas" vai kaut kā tā - grāmata jau gandrīz pusē, ir miljons dalībnieku, nevar saprast, kurš ir otrā plāna aktieris, te stāsts aiziet uz vienu pusi, te uz otru pusi, un te uz trešo, un vispār, vai tad nebija par slepkavības izmeklēšanu? izmeklēšana velkas lēnāk par frodo caur mordoru (un es mīlu frodo), tur, kur grāmatā esmu, šķiet, ka autore ir aizmirsusi, kas ir vispār centrālais notikums, karoče, lieki zemē nomests laiks.

(2 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ieraksts
Date:21. Septembris 2022 - 20:36
(Link)
hmm, nu man ir tāds niķis ieteikt grāmatas, ko esmu atradis, bet pats vēl neesmu izlasījis. lūk, šodien goodreads izmeta tādu grāmatu "The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle" - pēc apraksta izklausās lielisks detektīvs ar pamatīgiem sirreāla mindfuck elementiem. kaut kad drīzumā gan jau ķeršos klāt.
[User Picture]
From:[info]f
Date:21. Septembris 2022 - 20:40
(Link)
nosaukums labs!

es parasti apskatos vāku un aprakstu, un bieži notrāpu uz labu grāmatu, bet pēdējā laikā, tāda sajūta, ka iegrābjos ļoti pliekanos un neaizraujošos gabalos.

> Go to Top
Sviesta Ciba