: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 4., 2022


[info]polija11:16
Ar sāli ir tā, ka sāls daudz kur ir klāt. teiksim, ja ēd olīves, sieru, jebkādus gatavos produktus, utt, sāls tiek uzņemta atliektiem galiem. Sāls atliektiem galiem ir principā jebkuros veikalā nopērkamajos gatavojos produktos, arī maizē. Nemaz nerunājot par čipsiem vai tml. izvirtībām.
Attiecīgi manā pieredzē, ja vien cilvēks tiešām intensīvi un daudz nesporto, bez papildus sāls ēdienos var mierīgi iztikt.
Savulaik ar visu to, ka diezgan aktīvs dzīvesveids, iztiku kādus 7-8 gadus bez sāls pievienošanas ēdieniem vispār. Man pat mājās nebija sāls vispār. Liku klāt visādas garšvielas (bez sāls) mājās gatavotajiem ēdieniem (un gatavoju daudz, reti ēdu ārpus mājas). Un atceros, ka tiešām vairāki gadi pagāja, līdz pirmo reizi sajutu, ka vajag sāli papildus.. Tad vēl pēc tam sāku tiešām treniņus skriet, un tad jau biežāk bija, ka prasās sāli, bet joprojām ir tā, ka, ja paēdu tādu ēdienu, kā parasti cilvēki saprot ar "normālu" (sāls ziņā), pēc tam visu dienu gribas papildus dzert un neko sāļu negribas redzēt turpmākās pāris dienas :D

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba