: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Aprīlis 20., 2022


[info]polija20:41
izklausās traki.
A pašvaldības bd viņš nekur netiek? Tur citreiz nemaz nav tik melni.
Par ēdināšanu gan Tev neviens nekur pretī nenāks, jo nu nepasūtīs speciālu porciju. Ja nu vienīgi Tev ir ārsta papīri un tas "neēd" ir medicīniski pamatots, nevis "negaršo"..
Un arī tad viņi sastādīs ēdienkarti, vnk izslēdzot alergēnus, un vaaarbūt kko aizvietojot. Mums šogad arī paika nomainījas un baiiigi daudz visādas piena zupas. Bērns neē, bet vismaz sarunāju ar audzītēm un bērnu, ka, lai ieliek tikai biezumus viņai, tad vismaz tos paēd..
Pēd. laikā arī viss samačkāts ar visādām mērcēm, kur arī "nu tā"... Tb mok tādā plāksnē var ko sarunāt, bet nu laikam "izlasiet no zupas burkānus, jo manam negaršo" nebūs.. :D Es ar savu sarunāju, ka tie burkāni arī ir ēdami tak un nekas nenotiks, ka apēdīs..
Par diendusām gan - cik Tev viņam tgd? Ar cik lieliem iet kopā grupā? Mums pašvaldības bd no kādi ~5i gadi varēja sarunāt, ka neguļ vispār. Teiksim šodien cēlās un lasīja. citu dienu ceļas un kko zīmē/krāso. Mazākā vecumā nāca pretī, kad teicu, lai neļauj pārgulēt jēgu.. tur domāju kaut kādu pretimnākšanu var normālā bd sarunāt. Ja vien visi nav vienā grupā, un ja vien bērns sadarbojas (teiksim, ja pateikts, ka pēc piecelšanās var ko padarīt KLUSI, tad arī spēj būt kluss, nevis pamodina visu grupiņu).
Vnk, ja netiek kkādā pašvaldībniekā, kur daudz variantu nav, tad tos sāpīgos jautājumus ieteiktu izrunāt potenciālajos citos bd pirms tur pieteikties un pirms te atteikties. Bērns jau ar neiegūs, ja sāksi viņu raustīt pa mēnesim tur vai citur (zinu, jo mans bērns ir 4us bd nomainījis). :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba