: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Marts 29., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:39
kādai grupai darba meiteņu ir iegājies no rīta sanākt kopā un padzert kafiju vai pat pabrokastot kopā. lieliska vieta, kur iefiltrēties kolektīvā, un es zinu, ka vajadzētu, bet
man patīk savu rīta kafiju un brokastu sviestmaizi apēst mierā un klusumā.
es nudien neesmu tik runātīga, kā varētu šķist. 
no runāšanas es nogurstu. rakstīt - tā ir pavisam cita runa (ha!).
pēc intensīvas runāšanas man vajag divtik ilgu laiku, lai uzlādētu baterijas no nerunāšanas un citu runu neuzklausīšanas.

šodien domāju, ka varbūt vajag vairāk censties.
bet tad domāju - ka varbūt pārlieka centība noved pie pārcentības.

(2 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]savanna
Date:30. Marts 2022 - 11:12
(Link)
Manā iepriekšējā darba vietā arī bija, gan meiteņu grupa, kas kopā ieturēja brokastis/pusdienas, gan arī bija džeku kompānija, kas savācās noteiktā laikā virtuvē uz kafijas/uzkošanas pauzi. Un mēs viņus centāmies tad netraucēt un nelīst pa vidu.

Bet par sevi, man arī ir paticis vienatnē baudīt pusdienas/pauzes. Tagad reizēm ar šefu eju pusdienās, bet ne katru dienu. Un arī iepriekš mēdzu atsevišķās reizēs ar kādu meiteni vai ar lielo bosu aiziet pusdienās ārpus biroja. Bet tad tā ir neikdienišķa reize un citas sarunas. Ikdienas virtuves klačām es neesmu gatava, tās nogurdina.
[User Picture]
From:[info]f
Date:30. Marts 2022 - 18:53
(Link)
lūk, lūk, pa reizītei, bet te jau sava blice. un atkal kā skolā - citi jaunpienācēji uzreiz tajā iekšā, bet es palieku ārpus. toreiz gan man bija vairāk žēl. tagad es vairāk domāju par to, lai tas mani neapdala darba iespēju ziņā.

> Go to Top
Sviesta Ciba