: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Decembris 28., 2020


[info]f08:45 - : vēstules sev
kad man bija 13 gadu, es lasīju sēriju par emīliju no "jaunā mēness", un vienā no grāmatām viņa uzrakstīja vēstuli nākotnes sev - novēlējumus, sapņus, kaut ko tādā stilā. nu, man divas reizes nav jāsaka - ņēmu lapu un pildspalvu, un uzrakstīju vēstuli nākotnes sev - jo es taču pilnībā identificējos ar grāmatas varoni, kaut arī mums nebija nekā kopīga, bet tajā vecumā jau tas vispār nespēlē nekādu lomu.
grāmatas varone gan bija skaistāk visu sarēķinājusi ar tiem gadiem, bet man sanāca, ka jāadresē sev pēc 19 gadiem (izlasīšanu nokavēju par diviem g.). atšķirībā no emīlijas, es nekad tā arī neaizmirsu, ka to vēstuli uzrakstīju. galu galā, dzīvē esmu pietiekami bieži mainījusi dzīvesvietas un pietiekami bieži krāmējusi savu iedzīvi šurpu turpu un redzējusi to brūnos vākos ievākoto plānotāju, kur aizmugurē iesprausta vēstule. pārsteidzoši laikam ir, ka tā nepazaudējās.
tomēr, kā izrādās, es tik labi neatcerējos, ko biju tur rakstījusi. 13 gadu vecumā es biju cerējusi, ka kļūšu par pasaulslavenu modes dizaineri un to es nebiju aizmirsusi, ka tur uzrakstīju, bet, izrādās, tur pierakstīju vēl kaut ko, un tas man mazliet pacēla noskaņojumu. nekas tāds īpašs, vienkārši novēlējums, lai, ja nu "plāns a" tomēr nenotiek, lai izvēles noved mani citā labā vietā. kids, huh.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba