: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 25., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:32
es pat vairs neatceros, kāpēc fb pievienojos grupai "Medicine - jautājumi par un ap slimnīcām, slimībām, ārstiem, veselību", iespējams, kaut kādas kampaņas "paplašini savu burbuli" ietvaros, bet nu tur birst tik daudz pērles, ka man ir sajūta kā sektā, un ļoti grūti nepamest to grupu. saku sev, ka maniakus jau laikam labāk zināt un jāzin arī citi viedokļi, bet varbūt tomēr ne šie. for realz, cilvēki taču nav normāli.

(2 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]acdc
Date:26. Novembris 2020 - 13:44
(Link)
Tā grupa iepriekš saucā savadāk, Es tikai nevaru atcerēties kā
[User Picture]
From:[info]ieraksts
Date:26. Novembris 2020 - 13:55
(Link)
jā, es arī vienbrīd sabrīnījos, ko es tur daru, domāju, kurš varētu būt mani pievienojis, bet laikam tā iepriekš ir bijusi kaut kāda cita grupa, kas droši vien pārdota.

tātad nevajadzēja no turienes izdzēsties? kaut gan man ieskata "normālajā" sabiedrībā ārpus burbuļa jau pietiek, uzdzen tādu baigo šķērmumu, ka tas skaitās standarts kā dzīvot un kā domāt, tas brīžiem šķiet vienkārši baisi. protams, protams, vajag atgādināt sev, ka tie ir redzamākie un aktīvākie internetā, lai nerastos sajūta, ka vienkārši ir bail iet pa ielu, jo katrā pretīmnācējā iekšā ir pilns komplekts ar tiem viņu uzskatiem, kā lietas darbojas.

> Go to Top
Sviesta Ciba