: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 9., 2019


[info]smille10:57 - Nelūgts padoms :)
Spārdīšanās nebūs (ja nu vienīgi no ārpuses :)), BET neiesaku ļoooti sacerēties uz gulēšanu uz vēdera. JO - traucēs krūtis. Katrs gadījums ir individuāls, bet izmērivar būt iespaidīgi (man kkad sākumā bija GG!) un gulēšana uz vēdera var rezultēties ar ļoti sāpīgām krūtīm (sastrēgums)

Vēders katram savelkas savā ātrumā, bet gulēšanai tas nav tik svarīgi. Ar to savilkšanos ir saistīta tāda lieta kā atsāpes - ar pirmo bērnu var nebūt, bet man bija. Tās ir sāpes no tā, ka dzemde savelkas atpakaļ (tātad nozīmē labu lietu), bet viņas var būt arī tik stipras, ka jāpārelpo kā dzemdībās (un vienlaikus jāturpina barot bērns, jo visbiežāk tas notiek kad baro). Es nemēģinu biedēt, bet gadās, ka par šo aizmirst pateikt.

Tāpat kā to, ka nedrīkst smagumus cilāt - nav tāda viena kg robeža, bet limits ir tas, ka nedrīkst celt/stiept kautko tā, ka sasprindzinās vēders. Jo starpenes muskuļi (? tie, kuri paveras lai bērns varētu tikt laukā) vēl ir mīksti un ja sasprindzina vēderu viņi nespēj noturēties pretī un tad var noslīdēt dzemde, kas ir ļoti draņķīgs scenārijs. (te kās var mani palabot, es aprakstīju tā, kā atceros)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba