: who's that girl? - : adulting is hard

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 17., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:09 - : adulting is hard
aprīlī tika lemts, ka šovasar jāierīko granulu katls, jo pietiks vienreiz staipīt to malku un briketes, un pietiks ziemā pārrasties aukstā mājā un no rīta taisīties uz darbu pa aukstumu, un vispār, tā kā uzradās arī izdevīgs piedāvājums, būtu negudri no tā atteikties. izsaucām meistaru, lai brauc skatīties, kā to visu sastellēt kopā. tā saucamais meistars atbrauca pagājšnedēļ, paskatījās un pateica, ka iekārta, par kuru iepriekš tika apgalvots, ka viss būs ok, tomēr nav savienojama ar šo katlu. te - vieta emocijām. paldies, vējamāt, paldies. vai tiešām no aprīļa nebija laika agrāk atbraukt? nē, protams, ka ne, jo viss taču būs ok.

tagad gaidu meistaru, kurš uzstāda savu iekārtu. ņemot vērā to, kā gada laikā kāpušas cenas visam, kas man bijis vajadzīgs, paredzu, ka rēķins par šo prieku mani iedzīs stāvus kapā. ar granulām apsildītā kapā.

(6 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:17. Jūlijs 2018 - 10:02
(Link)
Varbūt labāk salabot veco krāsni?
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Jūlijs 2018 - 10:11
(Link)
kāpēc? krāsns taču strādā pareizi.
[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:17. Jūlijs 2018 - 10:28
(Link)
ja tev nav reģipša nopakotās sienas un ir normāla krāsns, tad pēc izkurināšanas, videi vajag akumulēt siltumu un to saglabāt ilgāk par 12h. un krāsni iekurina tikai, lai uzturētu joni.
bet, ja tik ātri ir māja auksta, tad vai nu telpu/krāšņu attiecība nav pareiza, vai krāsns nefunkcionē pareizi, vai ir kartona/vates nams.
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Jūlijs 2018 - 11:19
(Link)
apkures katls un radiatori man ir, nevis krāsns kā vecmāmiņas mājā.
kad radiatori atdziest, sāk atdzist arī māja. protams, mājas siltināšanā ir bijuši īpaši eksperti, bet tas ir atsevišķs stāsts. vai arī tu iesaki man siltināt māju par jaunu? šajā brīdī tas nav īsti zelta vērts padoms, jo īpaši, ja granulu katls šo problēmu atrisina krietni ātrāk, ērtāk un, kas nav mazsvarīgi, lētāk, salīdzinot ar siltināšanu. jo kāda jēga mainīt katlu, ja katlā nav vainas?
[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:17. Jūlijs 2018 - 11:30
(Link)
mājas siltināšana/pakošana to var arī sapūdēt. ir jāsakārto apkure, logi, durvis, ventilācija - un to jau tu dari.
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Jūlijs 2018 - 11:25
(Link)
p.s. es nodošu videi tavus vārdus :)

> Go to Top
Sviesta Ciba